Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hakerzy?

RevsPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mi się tylko wydaje czy dzis lub od pewnego czasu ludzie jada na jakiś cheatach jakies auto namierzanie lub coś? Nie to ze chce uzywać ale gra się robi bez sensu kiedy gosciu wali 3 heady w starciu z 3 ludzmi

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Hakerzy?
Opublikowano

Od pewnego czasu(czyt. od kiedy cs jest darmowy) tak się dzieje. W każdej grze są cheaterzy, ale jak cs był płatny to bolał ich VAC, a teraz od kiedy jest darmowy to nawet się tym nie przejmują i cheatują całyyy czas. Spin boty, trigger boty i tym podobne.

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano

Kolejny krok do upadku gry, w sumie ona dawno upadła..
Śmiech na sali by dawać Prim'a osobom co zakupili grę, lecz nie wbili 21 poziomu..
Teraz w sumie za 20zł kupisz konto z primem na aledrogo..
MM'ów to za nic nie opłaca się grać, bo graniczy z cudem by trafić na czyste osoby..

76561198375594763.png

Opublikowano

Gram solo mmy i bardzo rzadko trafiam na cheaterów. Oczywiście na koncie bez prima ( f2p ) bym płakał co mecz bo testowałem to ale nie mów, że to cud trafić na czystych graczy bo na rangach supreme/global gram swobodnie.

• RevsPL zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...