Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na Jakim Privie Najlepiej Sie Gra

owies32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde zastanawiałem sie nad tym czy nieprzejsc na jakiegos priv serwer

bo ogulnie gram na isro ale ostatnio sie wkuzylem i postanowilem

skonczyc gre na isro i zaczac na jakims privie zeby MOZNA BYLO JAKOS NORMALNIE POGRAC...;

WIEC co polecacie .... csro rusro vsro nieznam wiecej ale jak wy znacie to smialo podawac nieznam

tych silkow no ale moze cos mi doradzicie z gory dzieki ... ;]

____________________________________________________________________________________________________

kto doradzi leci +5

Opublikowano

Popierwsze zly dział, powinieneś to napisać w PRYWATNE SERVERY

Ale już ci podpowiem.

csro rusro vsro - są to wszystkie legalne i oficjalne wersje SRO.

exp-1x

sp-1x

drop-1x

Wbijasz za pierwszym razem.

MySRO, SJsro old -new , ZSZC, G-SRO,swsro 1 ,2 -są to prywatne servery silkroad.

Tutaj jest zabawa na większosci exp jest x30 i sp.

Wbija sie róznie od kilku minut do kilku h.

Mysro- reg płatny

SwSro 2- reg płatny

SwSro- reg FREE

ZSZC- REG FREE raz otwarty raz zamknięty

G-SRO- tu są jaja server ma jeszcze faze BETA wiele bugów.

SjSro- REG otwarty co jakiś czas.

Ale ja bym ci radził zainwestować 5$ i kupić konto na SWSRO2 i dzięki czemu będziesz mial tam darmowego bota + Logowanie za 1 razem.

Jeśli nie chcesz wydawać pieniędzy polecam ZSZC, ponieważ jest to stosunkowo młody server. Boty są tam banowane(można zaryzykować i botować na DB-bocie wiecej info w dziale PRYWATNE SERVERY). Miła atmosfera. Dużo poolakow.

Logowanie max 30 min.

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

Ja osobiscie bym ci polecil gre na nowym servie Zszc. Rejestracja chyba jeszcze jest otwarta, exp x30 itp ;D

damagemistrz.png
Opublikowano

Ja osobiscie bym ci polecil gre na nowym servie Zszc. Rejestracja chyba jeszcze jest otwarta, exp x30 itp ;D

Jeśli masz internet 1-2mb to odradzam, bo lagi są. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja bym Ci polecał ZSZC i csro.

O ZSZC już wiesz, jest podane wyżej a csro jest bardzo przyjemnym serwererem dla nowych, wbija się za pierwszym i na start dostajesz broń 1+77, 20k sp i masę różnych scrooli, z racji tego że ten serwer jest oficjalny, to znajdziesz na nim debuffy których nie ma na przykład na zszc. minusem jest exp rate 1x

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Opublikowano

Polecam swsro 2.

wbijasz za pierwszym razem,skille do 110 lv, 10 i 11 DG jest,120 max lv,bot legalny :D

jedynie kod aktywacyjni kosztuje 5$ :D

Opublikowano

domino a jaki tu jest dzial???? a teraz na temat, swsro2 jest teraz najciekawszym privem i nikt inaczej neie powie(chyba ze klamie).Jest to prawdziwy priv, czyli duze raty i skile oraz lvl mocno rozwiniete.Warto chyba dac 5$ zeby miec spokoj na przyszlosc...(wbijanie za 1 razem i niezla zabawa dla niecierpliwych w zwiazku z duzymi ratami).Jest tez ten darmowy bot ;p Ale jak kto lubi :)

Opublikowano

Jakby Ci się chciało to poczytał byś w odpowiednich tematach o info na temat danego serwa, tam wszystko jest.Coś sobie wybierzesz.

Opublikowano

Mysro- reg płatny

SwSro 2- reg płatny

SwSro- reg FREE

ZSZC- REG FREE raz otwarty raz zamknięty

G-SRO- tu są jaja server ma jeszcze faze BETA wiele bugów.

SjSro- REG otwarty co jakiś czas.

Reg do swsro 1 tez jest platny jak by co.

15097.png
Opublikowano

Rano tak do 11-12 za 1 wbijam na fire, ale potem zajmuje to od 30min-1h

Czasem mam tak że nie moge wbic na server okolo 2h to restartuje gre i wbijam sie jakies 5-10minut

Opublikowano

Jak już długo grasz w silka i jesteś zdecydowany wyfarmić chara i grać nim do max lvlu, a później jeszcze chcesz się bawić w uniki, pvp i farmić następne chary to SwSro 2, najlepiej musisz spełniać te warunki, bo wywalić kasę (co prawda nie dużo, ale zawsze coś) tak żeby pograć tydzień i wykasować silka to się nie opłaca.

Grałem też na ZSZC, dobry serw, ale turkasów mogliby wybanować, scammneli mnie na mój piękny dorobek (SoS bow 52+3 xD).

Z drugiej strony jak każdemu będzie się polecać SwSro 2 to po miesiącu albo trochę krócej/dłużej będą już kolejki na serwer, a tego byśmy nie chcieli? :]

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Jak już długo grasz w silka i jesteś zdecydowany wyfarmić chara i grać nim do max lvlu, a później jeszcze chcesz się bawić w uniki, pvp i farmić następne chary to SwSro 2, najlepiej musisz spełniać te warunki, bo wywalić kasę (co prawda nie dużo, ale zawsze coś) tak żeby pograć tydzień i wykasować silka to się nie opłaca.

Grałem też na ZSZC, dobry serw, ale turkasów mogliby wybanować, scammneli mnie na mój piękny dorobek (SoS bow 52+3 xD).

Z drugiej strony jak każdemu będzie się polecać SwSro 2 to po miesiącu albo trochę krócej/dłużej będą już kolejki na serwer, a tego byśmy nie chcieli? :]

Dorobek :P Na priv bow +3 szał :P.Na Sunsro II nie będzie kolejek bo ''chyba'' GM zrobił tak że sprzeda ograniczoną ilość kont i zawsze będzie tam parę set slotów wolnych dzięki, którym będzie się wbijać za pierwszym.

@OFFTOP - Zmien Avatar bo myślę że nie jest stosowny :O.

Opublikowano

Dorobek :P Na priv bow +3 szał :P.Na Sunsro II nie będzie kolejek bo ''chyba'' GM zrobił tak że sprzeda ograniczoną ilość kont i zawsze będzie tam parę set slotów wolnych dzięki, którym będzie się wbijać za pierwszym.

@OFFTOP - Zmien Avatar bo myślę że nie jest stosowny :O.

Może i nie szał na privie z bowem SoS +3, ale Mujgi na hita i farmienie było miodzio.

Co do avataru... co jest w nim złego? :[

Opublikowano

Może i nie szał na privie z bowem SoS +3, ale Mujgi na hita i farmienie było miodzio.

Co do avataru... co jest w nim złego? :[

Nic, ale nie pasuje daj kogoś z gry coś.... Chyba że jesteś nie wierzący...

Opublikowano

Nic, ale nie pasuje daj kogoś z gry coś.... Chyba że jesteś nie wierzący...

Czyli jak jestem wierzący to nie mogę mieć papieżapolaka, bo to jest obraza dla niego czy coś?

Czy może jak jestem wierzący to mam wkleić Hitlerka, bo on zrobił coś złego? Nie rozumiem co ma to, że mam takiego avka do tego, że jestem nie wierzący? Wiara jest w Boga, a w papieża się nie wierzy, bo widzieliśmy go wszyscy i wiemy, że istniał :] Wiara to jest coś czego się nie widzi, a jednak wierzy się w to, że coś takiego miało miejsce.

Co prawda, nie wierze zbytnio, że jest coś takiego jak Bóg, kiedy on miałby powstać? Jak Bóg był pierwszy we wszechświecie to kto go stworzył?

Żeby nie było offa:

Graj na ZSZC.

(xD)

Btw. poszukam czegoś fajnego na avka, zrobię taką przysługę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...