Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gaming-ts3.pl

mateq661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie kolejny taki sam serwer, nieład w kanałach, pomieszane ikonki, skopiowany i przerobiony regulamin (Wcale nie podobny do mojego starego regulaminu).

Łamiecie również troszkę regulamin licencji NPL.

• Aive zmienił(a) tytuł na Gaming-ts3.pl
Opublikowano

To zacznijmy od góry XD
Rankingi, regulamin, staty administracji  oraz informacje. Takie rozłożenie może i wygląda fajnie na pc (kwestia gustu, mi osobiście się nie podoba) ale na urządzeniach mobilnych to tragedia...  Sama stylistyka opisów (np regulamin) jakoś nie zbyt przypadła mi do gustu głównie z powodów dobranych kolorów.
Informacje o połączeniu z serwerem nie mogę sprawdzić ale do zarządzania serwerem wirtualnym mogę spokojnie wejść i sprawdzić ustawienia...
Kolejny serwer który twierdzi, że jak bot ma jakąś funkcje to należy ją uruchomić... Pełno zbędnych kanałów (Ilość kanałów, Imieniny, osób z poza Polski, godzina, data, dzisiaj jest, kanał o nazwie "Od 319 dni..." nawet nie wiem do czego ma służyć jaką informacje przekazuje). Sama strefa administracyjna jest tak wielka, że jak dla mnie szpeci serwer.
Kolejny serwer który dla każdego administratora daje bota muzycznego przez co jest więcej botów niż użytkowników.

Ikony to mieszanina paczek, fakt już tych fajniejszych darmowych ale nadal nie jest to jeden styl.
Wiadomość powitalna przy ciemnym stylu klienta ciężko się czyta z powodu niebieskiego koloru. 
Na koniec licencja NPL, nie jest ona przeznaczona dla serwerów publicznych... 

Serwera nie mogę polecić ze względu na łamanie regulaminu licencji, błędy są do poprawy ale jak dla mnie to licencja najbardziej kole w oczy. 

sygnatura.png

Opublikowano

Myśle ze co do ikonek i ułożenia tsa to kwestia gustu i poprawy. Lecz gdzie widzisz tutaj łamanie regulaminu licencji ? Skad stwierdzenie ze łamiemy regulamin licencji npl ?

Opublikowano
3 godziny temu, mateq661 napisał:

Myśle ze co do ikonek i ułożenia tsa to kwestia gustu i poprawy. Lecz gdzie widzisz tutaj łamanie regulaminu licencji ? Skad stwierdzenie ze łamiemy regulamin licencji npl ?

Sama licencja NPL jest dla organizacji non-profit, wy stawiacie na niej serwer publiczny. Jeśli bardzo chcesz się przekonać czy nie łamiecie licencji to możemy napisać do supportu TS'a. Dodatkowo wchodząc na waszą stronę widać zakładkę sklep, współpraca z siecią serwerów csa również świadczy o tym, że nie jesteście organizacją non-profit a serwerem publicznym. 

I tak widziałem, że sklep jest wyłączony lecz sama obecność takiej zakładki świadczy o obecności płatnych rzeczy co totalnie mija się z regulaminem NPL. 

Tak mieszanina różnych styli ikon to nie kwestia gustu a estetyki, samo odpalanie chyba niemal wszystkich funkcji xbota również nie wygląda dobrze bo jest wiele zbędnych kanałów. 

sygnatura.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...