Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa siec serwerow

babciaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Poszukuje ogarnietych osob do stworzenia sieci serwerów [CS:GO, 1.6] aczkolwiek nie zamykamy sie tylko nad tymi tytulami.
Jesli ktos zaproponuje ciekawy projekt i będzie chciał dolaczyc to drzwi otwarte!.

O mnie:
Na imie mam Robert mam 22 lat, pochodze z wojewodztwa podlaskiego, aktualnie mieszkam w Holandii.
z zawodu mechanik a informatyk z zainteresowania.
doswiadczenie w prowadzeniu serwerow posiadam bardzo duze

musze rowniez zaznaczyc ze pracuje wiec zanim wszystko zostanie dopiete na ostatni guzik minie troszke czasu
w kazdym razie im bedzie nas wiecej tym szybciej sie uporamy:)

Od siebie jestem wstanie zaoferowac licencje IPboard, platny szablon, duze doswiadczenie, elastycznosc, dobry kontakt oraz profesionalizm

Poszukuje ludzi dojrzalych, odpowiedzialnych, cierpliwych mowiac w prost osob godnych zaufania
najlepiej zeby to byly osoby pelnoletnie z mozliwoscia wsparcia finansowego oraz posiadajacych wiedze na temat silnika IPS4, znajacych sie na konfiguracji serwerow

W wiadomosci prosze napisac kilka zdan o sobie, co jestes wstanie zaoferowac oraz czego oczekujesz
im wiecej i staranniej napiszesz tym jest wieksza szansa iz zaintereujesz mnie swoja osoba

GG: 7857461
Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198242713808/
FB: https://www.facebook.com/robert.kiszuk

ROZWAŻYMY PROPOZYCJE FUZJI SIECI!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...