Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dno - dziecko z wrzodem na jądrze

parowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem tak:

To forum zchodzi na psy... prawie wszystkie programy itp. skopiowane CTRL+C hahaha nie mam pyt. takie co to jest lamerstwo wg mnie... Sami nie umiecie nic zrobic to kopiujecie od innych... Wiecej nie bd komentowac bo brakuje mi słów...

P.S

Pierdoli mnie to czy dostane tutaj bana lub czy temat zostanie usuniety....

To forum sie hujowe zrobiło...

Opublikowano

Sam jestes hujowy? Dzieciaku ile ty masz lat, zebys ie tutaj nam zalic? I co ty mozesz wiedziec? Wszystkie tutoriale sam przeczytales, literka po literce? Ty umiesz cos sam zrobic ze gadasz cokolwiek? Masz nasrane do ryja? Jezeli nie, chetnie pomoge Ci do niego nasrac. I nie gadaj, ze cos Cie pierdoli bo nikt nie chcialby pierdolic tak zasyfialej dupy jak twoja. Zal mi ciebie i zal userow, ktorzy zakladaja takie tematy jak ten. Przez takich jak ty nie mozna pogodzic 2 for o tej samej tematyce. Tacy jak ty psuja wszystko to, c wczesniej ktos zbudowal. Mam nadzieje, ze bedziesz honorowy i przynajmniej dotrzymasz tej obietnicy, ktora zlozyles, ze juz wiecej nie bedziesz komentowal. Wszyscy nasi userzy oczywiscie beda zadowoleni ;] (tak jak i ja)

Zapraszam wszystkich naszych userow do komentowania ;] Wszelki spam wyjatkowo mile widziany ;]

Opublikowano

no i znow sie spam zaczyna..... gdyby ktos mial na tyle rozumu zeby wiedziec co oznacza nabijanie postow nie pisal by tutaj ale jak juz jest to jest

co do temau ja probuje polaczyc zwiazek sojuszniczny z konkurencyjnym/innym forum... ale widac niektorzy tego nie chca... ja mam gdziesz czy komus sie podoba czy nie ze siedze albo na GP lub MPC .. lub jeszcze jakims innym forum... wy myslicie (tacy jak parowa) ze do was swiat nalezy a wy pewnie nie znacie slowa "sojusz" czy nawet "przepraszam.. " ZAL.PL

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

@Corinarh

Powiedz kiedy mam zacząć się śmiać.

Ogólnie to nie wypowiem sie na ten temat bo to żal jest. Ludzie po 16-17 niby dorośli a okazują sie tylko bandą dzieci.

Pozdro.

jestem-boski.gif

Die Die Die

Opublikowano

................................................................................

........................ żal ................................................................................

.........................

198750450.png
Opublikowano

Ludzie czy wy kiedykolwiek chodziliście do szkoły ? " Huj " pisze się " chooj " przez " Ch " ja wiem że wiele osób myśli " lol idiota przecież huj pisze się przez samo " h " , ale to jest prawda !

Opublikowano
powiem tak:

To forum zchodzi na psy... prawie wszystkie programy itp. skopiowane CTRL+C hahaha nie mam pyt. takie co to jest lamerstwo wg mnie... Sami nie umiecie nic zrobic to kopiujecie od innych... Wiecej nie bd komentowac bo brakuje mi słów...

P.S

Pierdoli mnie to czy dostane tutaj bana lub czy temat zostanie usuniety....

To forum sie hujowe zrobiło...

wy nie kopiujecie ;] moje tut same tam sie znalazly min. antytrial tibia bot ng, nubot helper, tibia auto, tibia bot ng crack

zall mi cIEBIE [pisane z małej liter]

Czarny i Howki to najwieksze trolle i dzieci ;]

Opublikowano

ehhh ja kiedys uwazalem howkiiego za dobrego goscia ale teraz to sie zachowuje jak 10 latek ktoremu bot niechce dzialac... to ja iz mam 14 lat mam chyyba wiecej rozumu od niego.. zal.pl eh..

prosze modow o zamkniecie tematu iz robi sie coraz wiekszy spam. i nie uniknione nabijanie postow..

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

w sumie mam to w dupie, koleś trochę za dużo przyćpał i sie ciepie wielkie mi halo.

konkurencyjne forum :

1. Wejdz na google.pl

2. Wpisz w wyszukiwarke chets

3. Kliknij szukaj

4. Masz konkurencyjne forum ;]

no nie do końca google jest tak opóźnione w rozwoju że podchodzi pod wszystko nawet ps2 itd. a większość w języku angielskim ^^ nawet jak dasz cheats to samo ^^ ino troche po polsku też jest. No chyba że ktoś się wysili i wpisze Silkroad to wtedy coś już konkretniejszego.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

a ja dodam cos od siebie...

Co do tej wypowiedzi na gp w shoutboxie skopjowanej to jest poprostu joke xD Nieodbierajmy zycia zbyt powaznie... Wy wszystko bierzecie na serio na mcpforum nigdy niemozna bylo sie posmiac... zawsze te regoly itp... za kazdy oftop kokosz szczepil zeby... a teraz co? siedzi jak ta cipa i nieopiekuje sie tym "gownem" jak to howki anzwal... poprostu... trzeba zrozumiec to ze sie jest gorszym a mpc niemoze sie pogodzic i szuka bledow... trzeba znac howkiego by zrozumiec jego zarty... a tak co do Podsumowania... Ludzie jesli chcecie Ciagle gnic w tym szicie oszustwie gdzie sie podmienia linki keylogi daje to zostancie tu.... jesli chcecie uniknac tgo wszystkiego... to wpadac na WWW.Gamerz-Planet.pl (usunac -)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...