Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję serwer lub sieć serwerów MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Do dyspozycji jest serwer dedykowany 64GB, Xeon 8 rdzeni, łącze 500/500, antyddos, itd. Maszyna jest praktycznie nie używana od dłuższego czasu, słono kosztuje w ofercie OVH (zaznaczam, że to OVH, a nie SYS albo Kimsufi). Serwera używam do drobnej zabawy w przerwach pomiędzy innymi zajęciami, miałem jakieś plany i po to był trzymany, ale plany się zmieniły - nie mam już tyle czasu, żeby samemu coś rozkręcać.

Z racji tego, że administracją serwerami zajmuję się zawodowo, jestem w stanie pomóc dosłownie ze wszystkim - pokonfigurować co trzeba, ogarnąć całą warstwę systemową, generalnie ze wszystkim można się dogadać.

Szukam najchętniej kogoś kto chciałby rozwinąć swój funkcjonujący projekt MC poprzez zwiększenie liczby slotów czy też ogólnie zyskać na mocy obliczeniowej, ale nie chce bulić np. 500zł/mc za porządnego dedyka, a z kolei typowe oferty hostingowe przestają mu wystarczać lub oferują niewiele za ciężkie pieniądze. Ze mną można się dogadać, chcę jedynie pokryć sobie część kosztów bo totalnie szkoda mi tę maszynę wyłączyć. Tak więc stwarzam realną możliwość rozwinięcia się za ułamek ceny z oferty OVH.

W przypadku osób, które dopiero zaczynają i nie mają funduszy, ale za to mają chęci do działania i dobre pomysły, a chciałyby poczuć moc takiej maszyny - też można coś uzgodnić. Widziałbym się jako współwłaściciel i noja propozycja w takim przypadku to umówiony % z tego co uzbieracie z dotacji lub itemshop'a.

W grę wchodzi zarówno serwer MC jak i hosting strony, panel wg. życzenia, hosting serwera głosowego, forum, obsługa kwestii tech. związanych z domenami i subdomenami. Są także do dyspozycji dodatkowe, czyste IP z polską geolokalizacją. Nie ma też z mojej strony problemu, żeby odpalić dowolną ilość VPS-ów i rozwinąć sieć. Wszystko do uzgodnienia indywidualnie.

Gwarantuję uczciwość i tego samego oczekuję. Jeśli ktoś jest zainteresowany lub są pytania to zapraszam na PW lub discord.

Pozdrawiam!

m.

• 1 miesiąc temu...
  • Amove zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...