Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Program nie widzi pliku na Win8

eNutka

Pytanie

Opublikowano

(UZASADNIENIE@@ wybrania działu oprogramowania a nie gry :

Problem tyczy się ,,niby'' gry lecz tak naprawdę windowsa8 który nie pokazuje mi pliku do którego muszę podać ścieżkę w oprogramowaniu (cheacie)do gry-metin2 a na windowsie 7 działa bez zarzutów) 

Witam mam taki problem iż próbuję użyć oprogramowania (cheat) do gry Metin2  którego odpalam na windowsie 8 i problem polega na tym: 

Gdy włączam program muszę podać ścięzkę/lokalizaję pliku BIN lecz gdy wchodzę w daną lokalizacje gdzie znajduje się ten plik  program go nie widzi tak jakby go tam nie było a na windowsie 7 na innym komputerze wszystko działa czyli gdy wybieram lokalizacje pliku on tam się wyświetla i mogę go wybrać i właśnie próbuję uzyskać odpowiedź dlaczego na windowsie 7 działa a na windowsie 8 nie widać  pliku który muszę wybrać..

Bardzo proszę o pomoc:/ nie ma nigdzie żadnych informacji na ten temat.

PS:gdy odpalam tego cheata mam wyłączone wszystkie antywirusy zapory etc więc nic tego nie blokuje 

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można prosić o ścieżkę lokalizacji? 

Jedyna opcja jaka mi przychodzi do głowy na szybko to brak widoczności folderów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...