Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

reklamy do strony

supmich

Pytanie

Opublikowano

Witam, chciałbym dodać reklamy do mojej strony, lecz jest to subdomena, i da się do subdomeny dodać reklamy (np. google) jeśli tak to jak?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już prawie doszedłem do sukcesu, a tu nagle...

,,PRACUJEMY NAD KONFIGURACJĄ

Zwykle trwa to krócej niż jeden dzień, ale w niektórych przypadkach może potrwać trochę dłużej. Kiedy wszystko będzie gotowe, powiadomimy Cię – wtedy możesz umieścić na stronie reklamy i zacząć zarabiać."

Co mam zrobić w tym przypadku??

Opublikowano

To że jest to subdomena to nic nie szkodzi.. jaki masz ruch na stronie? zbyt wiele nie zarobisz na reklamach od google..

Sprawdz raczej jakies kampanie typu comperialead itd.. Na pewno wiecej zarobisz przy odrobinie wysilku ;)

Opublikowano
2 godziny temu, supmich napisał:

,,PRACUJEMY NAD KONFIGURACJĄ

Zwykle trwa to krócej niż jeden dzień, ale w niektórych przypadkach może potrwać trochę dłużej. Kiedy wszystko będzie gotowe, powiadomimy Cię – wtedy możesz umieścić na stronie reklamy i zacząć zarabiać."

A z tym to co mam zrobic? Jestem pewien w 100% że to potrwa nawet więcej niż tydzień 

Dobra, udało mi się to naprawić, wszystko zweryfikowane i gut gut, lecz gdy skopiowałem już kod do sekcji head, wystąpił problem, w adsense pisało że nie skopiowalem i nie wkleiłem kodu. Nie wiem, może to dlatego że mam forum w phpBB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...