Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Senea.co [Dedyk][Easy/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Senea.co [Dedyk][Easy/Medium] START 29.12.2018
Opublikowano

sciema jak zawsze jeszce jakies testy prowadza brak zapoznania sie z czasem ktos sie na zegarku nie zna

z takim podejsciem nie postoi dlugo

Opublikowano

Przyjmuję zakłady kiedy upadnie serwer.

:D

po północy można było się zalogować na serwer (na zamkniętych chanelach ) ale i tak co chwile wywalało postać,albo team serwera mnie wyrzucał.

Specjalista
Opublikowano

kuźwa, alchemik ty tyle czasu w tym siedzisz i takie błędy masz na starcie? To trochę przykre i jednocześnie pokazuje, że nie warto grać na tym serwerze.

giphy.gif

Opublikowano
9 godzin temu, Sav napisał:

kuźwa, alchemik ty tyle czasu w tym siedzisz i takie błędy masz na starcie? To trochę przykre i jednocześnie pokazuje, że nie warto grać na tym serwerze.

Całe dwa z czego jeden bardzo niespodziewany ze biblioteka mysql sie moze tak wysypac i trzeba przywracac commity ;)

Zostało to już poprawione jak i wszystko działa jak należy ale oczywiście nie może zabraknąć osób które twierdzą że jest inaczej

ban.gif

Opublikowano

Kiedy bedzie drugi start?

Opublikowano

Wez sie kur** do uczciwej roboty, a nie stawiasz kotlety, w dodatku z bledami. Zethor, promt2, pandora, wiecej wiecej .... Gdzie to wszystko jest? Oczywiscie nie polecam, gowno na maxymalnie miesiac, a w 2019 kolejne kotlety.

@alchemik1

Opublikowano

Administratorze drogi :D idz na korepetycje z angielskiego :)

kurde zaplace ale niech cie tam naucza znaczenia slow 
easy

medium

hard

A dopiero potem bierz sie za stawianie serwerow :) 

W dodatku tak spierdolonego m1 nie widzialem nigdy jak gram w metina....

"Mamy prawo do szczęścia,
nie mamy szczęścia do prawa..."

Pozdrowienia Dla Wariatów

• Aive zmienił(a) tytuł na Senea.co [Dedyk][Easy/Medium]
Opublikowano

Mimo poprzednich serwerów alchemika, Senea zapowiadała się całkiem fajnie i na wszelkich prezentacjach u youtuberów to miasto wyglądalo naprawdę spoko, a w grze - nie wiadomo było gdzie jechać, strasznie pomieszane wszystko. Dodatkowo na żadnym innym serwerze nie mam jakichkolwiek ścinek, natomiast tutaj w M2 chunjo na zaprzysiężonych i do tego z podmianką na psy dosłownie crashowało mi klienta, nie wiem czym jest to spowodowane. Klient serwera medium ważący ponad 3GB. Dodatkowo mając już jakieś tam doświadczenie i mając zamknięta betę na serwerze były bugi z MAX HP (wchodzenie i schodzenie z konia) znikajace EQ zaraz na starcie, który tak czy tak obsunął się o 5h - później natomiast przerwa do samego rana, mimo że administracja o 20:10? napisali, że za 30min wszystko sie unormuje - wiadomo, że nie można wielu rzeczy przewidzieć i często na testowym serwerze coś może wypaść inaczej niż na oficjalu, ale nie cały pobugowany serwer, łatanie takich banalów po starcie, które niestety dużo was kosztowały, nawet nie gra tam 300 osób. Z całym szacunkiem do @alchemik1 - ale to Twój najgorszy projekt, po samych zapowiedziach wyglądało to bardzo ciekawie, brakło myślę rzetelnego testowania i pracy nad strukturą serwera, pozdrawiam.

Opublikowano
2 godziny temu, toxic0.0 napisał:

mi tam serwer się podoba, pomimo problemów na starcie

Fajnie się gra w trybie single player? 

Zawiodłem się trochę, bo chciałem zagrać... ale jak nie ma 300 osób, to szkoda mi miejsca na dysku. 

Powodzenia.

Opublikowano
2 godziny temu, ar_turok napisał:

to niezłe easy/medium gdzie na 30 lvl w v2 nie ma co expic , bo exp nie leci tam xD raty 0.5x PL ?

te osoby które grały od startu (np ja)  to miały pewne lifehaki :D typu bicie tigrisa i zarabianie smów w grze, i jeden dzień gry i miałeś full isa typu PD na 7 dni + PD ściągany i leciałeś sobie z tematem 

Co do serwera nadal jestem tego zdania że grało się fajnie ale nie wiadomo czy będzie start od nowa czy lecimy z tematem dalej po naprawie kilku bugów i reklamą

Opublikowano

Nie polecam, alchemik osoba z doświadczenie a takie kotlety robi, wyzywa graczy na discordzie , pobanowali połowe ludzi na forum,serwer był spoko ale Administracja kiepska, same błedy w grze. Nie polecam grać po ponownym starcie ;D Ludzie stracili czas i pieniądze a oni mają to w dupie za przeproszeniem ;)

Jedyna normalna osoba z Administracji to Ahriss ;) reszta do kosza ;D

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy

Opublikowano
Dnia 31.12.2018 o 13:14, Dardoch napisał:

2 tygodnie max miesiac jak zethor i promt2 Xd

pro stalo ponad 5 lat spx bylo

nw zamiast zrobic normalne pro jak kiedys co sie futra dropilo itd to robisz gowna jak wszyscy teraz XDD sam pisales ze nie ma zadnego 4fun'a to moglbys zrobic stare pro, a nie to gowno co ostatnio zrobiles pozdro 2115 gang

najepszy kanał na polskim yt > 

https://www.youtube.com/channel/UC8Q75qZLzprey0faLCZrPXg?view_as=subscriber

< on jest najlepszy serio

Opublikowano
17 godzin temu, R.o.b.c.i.o napisał:

pro stalo ponad 5 lat spx bylo

nw zamiast zrobic normalne pro jak kiedys co sie futra dropilo itd to robisz gowna jak wszyscy teraz XDD sam pisales ze nie ma zadnego 4fun'a to moglbys zrobic stare pro, a nie to gowno co ostatnio zrobiles pozdro 2115 gang

Sam bym chętnie na starym pro zagrał 

heaventwojeniebonaz.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mieliscie serwer zresetować i go odpalić a tu widzę że grubo alchemik poleciałeś w chu.. , obiecywałeś wszystkim oddać SM , ludzie wydawali kasę a serwer postał 3 dni ;D tak wyzywałeś Sensuala że okrada ludzi , a ty co zrobiłes ? . Już ci mówiłem skończ już z tymi kotletami , nie masz pojęcia o niczym, idz na budowe nosić pustaki ;)))

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...