Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EmpireOfWar.pl

matibu06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzisiaj aktywny będzie serwer plemion

http://empireofwar.pl

Są 4 światy. 3 są do dłuższej gry, specjalny obecnie jest otwarty na tydzień. Za zwycięstwo na specjalnym dostaniecie 40 punktów premium, które będziecie mogli wykorzystać na bonusy/zmianę nicku na pozostałych światach. Myślę żeby robić coś takiego co tydzień, tzn runda specjalna, z różnymi prędkościami. A więc tak:

Świat 1 - prędkość 10x, nagroda za zwycięstwo: 50PP, ochrona początkowa: 6h

Świat 2 - prędkość 25x, nagroda za zwycięstwo:40PP, ochrona początkowa: 1h

Świat 3 - prędkość 2000x, nagroda za zwycięstwo:30PP, ochrona początkowa: 5 minut :P

Specjalny - prędkość 500x, nagroda za zwycięstwo:40PP, ochrona początkowa: 15 minut.

Odrazu mówię że silnik był zagraniczny, tłumaczyłem sobie po trochu. Jeszcze wszystko nie jest po polsku, ale te najważniejsze funkcje powinny być OK. Tak jak napisałem w ogłoszeniu - jeśli jest ważna funkcja, a nie przetłumaczona to pisać mi, będę to traktował priorytetowo. Grając samemu bugów nie zauważyłem, jeśli teraz coś się pojawi - meldować :) Udanych podbojów życzę :)

Zapraszam http://empireofwar.pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pograłbym, założyłem konto, ale układ graficzny i estetyka nie pozwoliła mi na kontynuowanie gry. :(

Opublikowano

Piszę i tutaj bo nie wiem czy support na grze działa :D 

Pierwsza sprawa, to faktycznie estetyka nie jest zbyt szałowa.

Druga sprawa, to świat trzeci jest trochę mało zgrany. Wojska chodzą szybko, powoli się produkują. Do tego mało barbarek do rozwoju i za krótka ochrona początkowa. 

Trzecia sprawa jest taka, że włączyłem "drzemkę" i nie mogę wejść na konto bo się gra krzaczy. Jeżeli byłaby taka możliwość prosiłbym o naprawę błędu albo odblowanie konta :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Popieram kolegów wyżej estetyka aż drażni oczy a o tym świecie 3 lepiej nic nie gadać bo nie nie ma gorszego określenia niż dno, sorry.

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...