Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gotowy wygląd serwera + grupy

`.Łukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na [Inne] Gotowy wygląd serwera + grupy
Opublikowano

Jesteś w stanie dać jakiegoś screena, chociażby jednej strefy? ;v

Opublikowano

Niby technik działu ts a zapomniał dodać ss wyglądu wgrałem u sb na localhost ale cos połączyć sie nie da 

oDYVDfv.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 22.12.2018 o 19:54, Easy. napisał:

Niby technik działu ts a zapomniał dodać ss wyglądu wgrałem u sb na localhost ale cos połączyć sie nie da 

Jak ktoś będzie chciał to sobie po wgraniu bazy zobaczy wygląd. Co ma do tego moja rola na forum? Ciesz się, że wgl masz to za darmo i nie musisz tego robić. 

Opublikowano
11 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Jak ktoś będzie chciał to sobie po wgraniu bazy zobaczy wygląd. Co ma do tego moja rola na forum? Ciesz się, że wgl masz to za darmo i nie musisz tego robić. 

Nie no zapłon to ty masz jak diesel w zime. Nie wiem czy czytałeś ale jakoś po wgraniu u Sb na lapku żeby zobaczyc wyglad nie chce sie połączyć :) 

oDYVDfv.gif
Opublikowano
17 minut temu, Easy. napisał:

Nie no zapłon to ty masz jak diesel w zime. Nie wiem czy czytałeś ale jakoś po wgraniu u Sb na lapku żeby zobaczyc wyglad nie chce sie połączyć :) 

Może dlatego, że nie dostałem powiadomienia bo mnie nie zacytowałeś ani nie oznaczyłeś. ; ) 

Pokaż logi, jasnowidzem nie jestem :/ 

Opublikowano