Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Znów Gram Na Pl I Potrzebuję Wielu Porad ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż 5 dni temu zacząłem grać na Astralu w Chunjo Wojem Body ;]

Aktualnie mam 40lvl Body. ( nie mam boja )

I chcę abyście mi podali dokładne dane gdzie mam expić i do którego lvla,w jakich godzinach na danych spotach byłoby najlepiej i przydałoby się teżzaznaczenie spotów na mapie ( tych mniej znanych) gdyż chcę jak najszybciej wbić lvl przynajmniej 61+ ;]

I mniej więcej w ile wbije tam ten dany lvl (są wakacje to mam czas)

Proszę opisać mi to w pkt np :

1dzień: BO główny po parę grupek z buffem (najlepiej załatw sobie ok 6k hp i styknie żeby tam przeżyć.)spot chunjo w ciągu 6h powinieneś wbić ten 42/43.

Używaj EM2 i SH z ustawieniami tymi i tymi.

2dzień: Nadal BO po parę grupek i tak po kolejnych 6-8h exp będziesz miał 46/47

ITD.

To były tylko byle jakie przykłady ;]

Moje Skille i eq :

Aura M1

Berek M1

Szarża 1

Wir 4

3stronne 0 ;p

Eq:

Okrągła +7 (już przygotowana na 41 ;p)

Śmiertelna +7 kd defa i uchyłki +1

Ebo +4

Branza od 1 +6

Buty od 34+4 5% kryta

Naszyjnik od 1 +6 3% kryta

FMS +5 +20% sr

Ok 4k hp tylko ;/ ( ale za niedługo zacznę zarabiać na razie myślę jak ;p)

Jakby co do dyspozycji mam tylko to eq, mój czas na grę oraz exp bota i Hacka (EM2) . A i jeśli ktoś chce doradzić mi exp ringa itp od razu mówię nie. ( Od 3 lat grania nie wydałem złamanego grosza na IS i nie zamierzam wydać) STOP IS'owi ;pp

GO GO Boty i Hacki ;]

Oczywiście za pomoc wiele +++ i *****

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Z takim eq pogratulować :)

Nie masz co się brać za expa. Selnij fmsa to ci starczy na poczatkowe eq dla dropka. Robisz np 20-35 lvl body 2:1 wit:sila max aura reszta co chcesz. Stawiasz takiego na dzikusch na polance z oddawaniem expa. Kilka godzin expienia, bez twojego wkłądu i przy dobrym szczęsciu masz kilka marmurów, oswajań, poli itp. Można kasy udrzeć, potem expisz te postać np na 26 robisz lepsze eq i stawiasz ją tak samo na grubasy (jak to , to su itp). Kilka godzin i masz pełno kawałków klejnotu i kzz. Np na s18 k.k - 400k, a kzz-200k. Wtedy masz kasy kombinujesz żelak +8, ebonki +7, smiertelna styknie, na 40 nie masz jeszcze tarczy okrągłej więc załatw bojowa +7+8, bo nie ma sensu droższej. Bony hp 500, a nawet 1k jak będziesz miał yangi. Wtedy możesz się brać za expa. A i jeszcze jedno: rób codziennie lvl konia, bo z bojem o niebo lepiej sie expi. Tyle, dzięki za uwagę, i sry za jakieś orty, bo starałem ci sie szybko pomóc:P

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

tiger5000 dzięki za rady i czekam na kolejne tak dobrze rozpisane ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

lol 4k hp na 40lv ? Lol . Z takim eq to mozesz na dzikusach dalej expic . Zrob konto 30lv na fb i selaj malz tak zarabiaj kase . Kup eq na pż , lepzego fmsa i zrob boja . wtedy mozesz zazynac expic na BO

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Wy tylko dropek dropek dropek...

Na dropie w Imha czy gdzie kol wiek trzeba się męczyć . i wcale tak miodzio nie dropi

fortuny się nie dorobisz chociażby dropną RIB 35%sr + za takiego riba +0/3 starczy ci może na ebo +9 i srena +9 ...

Ale to przecież nie rozwiązanie bo brak ci 75% eq ;] .

Wiec radze tak .

Ściąg sobie EasyMetin2 4.7 .

Zainstaluj Wg Instrukcji Zrób 5 kont o.O . (koniecznie wojownicy Mental`e !!!! )

Puść je na psy następnie na wilki później na zaprzysiężone itd... (same expią same zbierają drop same sprzedają drop tak dla zielonych )

Nic nie musisz robić .

Jak już Wbijesz noob`kami +30 lv to bierzesz te 5 kont inwestujesz w każde po 10 k ( wędka + robaki) .

Łowisz na 5 Kont przez kilka h na FB tak aby zrobić wędki +3 (idziesz do rybaka i ulepszasz bo Fb nie ulepsza) fb* FishBot

I zostawiasz naaapkow na noc ;p .

Rano wstajesz i masz około 55 małży :) .

Ja tak zrobiłem na s4 zarobiłem na Pro Nimfe +8 w 2 DNI ! Czaisz? :D

I Hugo to jest moje źródło dochodów nie muszę chodzić na metki itd .

Zostawiam napków na nocki i po trochę Kupuje sobie eq ;] WYBONOWANE ! a ono nie jest tanie ;p .

Zapomniałem że na s4 Małże po 1kk ;]

Także 100kk to kwesta zaledwie nocki ;]

I masz Przez noc Riba +9 sr 30% z kd pod exp .

^^ .

Wbij na s4 to ci pokaze moje eq jakie kupiłem dzieki fb ;p

Opublikowano

Ta masz fajnie ale niedługo:P

Phobos od sporo czasu otwarty, więc masa botów i małże dziś po 150k :f

U was na twierdzy tez tak w końcu będzie :) Kilka sklepów na godzine od botów z coraz tańszymi małżami :P

124nw.jpg

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Sposob na zarobek [przepraszam ze ja znowu o tym ale moze mu pomoze :]

Zarob kolo 50kk i kup eq na pz i troche KU :)

Zrob dropka na medale i potem zrob boja

Kup do tego: FMS + 9 i Śmiertelke + 9

Narazie zarob :)

Zajmie ci to troche ;)

Godziny do expa:

Na BO z bojem powinienes wziasc 3/4 spotu :)

Godziny: Od 22 do godziny 9 rano :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

To ja może dodam, że warto najpierw zrobić dropka mentala, i jak będziesz miał dobre eq, to na 12-13 levelu puścić go na se-rangi itp. Tylko musisz ustawić w expbocie, żeby nie lurował sobie, tylko brał pojedyńcze grupki. Tym sposobem wydropisz troche potów, a może nawet jakieś srebrne bransy wpadną.

Na 18-20 levelu puszczasz go na małpy, a wydropione medale przeznaczasz na bojowca dla głownej postaci. Poźniej zmieniasz go na body no i dalej tak ja pisał tiger5000 - dzikusy i expbot.

Jeśli uważasz, że masz szczęście, to wydropione kawałki klejnotu możesz przeznaczyć na ulepszanie. Możesz w ten sposób bardzo zwiększyć swoje zyski... Albo stracic wszystko :P Także decyzja należy do Ciebie :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest mały problem bo mogęwlączyć tylko 2 metki na raz bo inaczej od cholery tnie gdyż mam słabego kompa ;/ Więc większość pomysłów chyba odpada.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Musisz zrobić dwa systemy najlepiej na oddzielnych dyskach wtedy odpalasz 2 x Easy Metin2 i wio :>

Czyli razem 6 Metków ;]

30 lvl na exp bocie wbijam w 1 dzień ;] wiec nie widze problemu .

Na noc zostawiam FB i sikam na to .

Tiger...

U nas każdy sklep co kawałek to małże małże i jeszcze raz małże najwięcej takich sklepów w Jinno :>

Ale są noobki +80 jak GTP czy Momek przyjdą i na raz wykupią całe eq małż ;]

Więc tylko może cena skoczyć w górę .

@edit

sory nie doczytałem .

Słaby pc = mały zarobek ;d

Odpal 2 fb i jechaj na 2 ;d

Opublikowano

Aha no to jakoś spróbuję sobie poradzić z tymi 2 metkami ;p

A czy może od razu ktoś kto gra na Astarlu mógłby mi podać mnie więcej Za ile mogę kupić eq jakie bym potrzebował i po ile sellać te lepsze KU,KD,K.K itp?

Byłbym wdzięczny.

1318801632-U103988.png

Opublikowano

Poszukaj na forum metina PL w markecie s5 :)

P.S Nie działają mi spoilery od kilku dni. Wiecie co zrobić?

124nw.jpg

Opublikowano

@3xUP Porypało cię? 2 systemy o.O? Wystarczą 2 oddzielne konta użytkowników. Musisz mieć zainstalowany 2x EasyMetin2, oraz 2 metki, bo inaczej będzie czytał, że nie możesz już więcej odpalić, jeśli będziesz miał włączone 3 metki.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...