Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VikingsEsports.pl <------ Najlepszy serwer TS3 w Polsce!

Pierzastyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5l9hrwW.jpg

Zapraszamy na nowy serwer TS3 VIKINGS ESPORTS! 

IP: Vikingsesports.pl

Co oferujemy? 

-Profesjonalną administracje 

-Dobry kontakt z administracją 

-128 Slotów! 

-Eventy 

-Stabilność 

-Zaawansowane boty 

-Możliwość założenia kanału prywatnego, strefy drużynowej 

-Boty muzyczne 

-Możliwość łatwej wyszukiwania nowych znajomych do gry w takie tytuły jak: CS:GO, League of Legends, Overwatch, Rainbow Six Siege a nawet Hearthstone! 

Zapraszamy już dzisiaj! 

Q3qqwV8.jpg

Opublikowano

Po wejściu na serwer, zobaczyłem baner w dziwnych proporcjach. Zmieńcie w ustawieniach serwera wirtualnego opcję "Zmień rozmiar" na Reguluj i zachowaj współczynnik proporcji.  Wielki minus za tą mieszaninę przeróżnych spacerów, serwer nie wygląda jak jedna spójna całość... Samo ułożenie stref  również mi nie przypadło go gustu. Tak samo z ikonami różne style.

Plus za ABota przynajmniej macie automatyzację. 
Dużo pracy jeszcze przed wami by to miało ręce i nogi ale ze swojej strony życzę powodzenia.

sygnatura.png

Opublikowano
Przed chwilą, Wonoace napisał:

Po wejściu na serwer, zobaczyłem baner w dziwnych proporcjach. Zmieńcie w ustawieniach serwera wirtualnego opcję "Zmień rozmiar" na Reguluj i zachowaj współczynnik proporcji.  Wielki minus za tą mieszaninę przeróżnych spacerów, serwer nie wygląda jak jedna spójna całość... Samo ułożenie stref  również mi nie przypadło go gustu. Tak samo z ikonami różne style.

Plus za ABota przynajmniej macie automatyzację. 
Dużo pracy jeszcze przed wami by to miało ręce i nogi ale ze swojej strony życzę powodzenia.

Dziękuje za opinię. Serwer jest nowy powstał wczoraj. Jeszcze wszystko nie jest dopracowane. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...