Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat druga wersja Lalakera

cinek6996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, Czachus123 napisał:

nie da się przeklikać reklam fake... 

Jak by się nie dało to bym  tego wgl nie wstawiał tutaj. 

Jeżeli masz jakiś skrypy na blokowanie reklam to go wyłącz 

k4SnkPR.png

Opublikowano
1 godzinę temu, cinek6996 napisał:

świeży system, na explolerze się też nie dało, moze mieli po prostu jakiś problem :) 

1 godzinę temu, cinek6996 napisał:

Bez tytułu123.png

Opublikowano
26 minut temu, Czachus123 napisał:

świeży system, na explolerze się też nie dało, moze mieli po prostu jakiś problem :) 

Bez tytułu123.png

No kliknij prawy góry róg ;v

k4SnkPR.png

Opublikowano
11 minut temu, cinek6996 napisał:

No kliknij prawy góry róg ;v

IP Adresinizden bu sayfaya gelen aşırı istek nedeni ile erişiminiz engellendi.
10 saniye sonra yeniden erişimi deneyiniz. wyskakuje mi ten error

• Aive zmienił(a) tytuł na Cheat druga wersja Lalakera
Opublikowano

Chyba jestem za głupi na te reklamy. Próbowałem na trzech przeglądarkach i na żadnej mi się nie udało. Pierwszą przechodzę, drugą też, ale po adfly przekieruje mnie na jego strone i czerwony napis "To do it right" i nijak nie mogę tego przeskoczyć...

Zostaw lajka ;)

Opublikowano
Dnia 14.12.2018 o 16:59, cinek6996 napisał:

Mi działa normalnie 

https://scr.hu/l77gZOe

Jak Ty to zainjectowałes do Classica? Odpaliłem ale nie potrafię tego zainjectować. Wybieram jakieś tam serwery ale żadna funkcja nie działa?

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Udało się przejść przez reklamy, odpalić i niby zainjectować. Na liście pServerów 3 zagraniczne, na classicu nie działa, żadna z funkcji. 
Globala przetestuje za chwile jak się zainstaluje.

Zostaw lajka ;)

Opublikowano
22 godziny temu, Mical napisał:

Jak Ty to zainjectowałes do Classica? Odpaliłem ale nie potrafię tego zainjectować. Wybieram jakieś tam serwery ale żadna funkcja nie działa?

Ja nie wiem podane na tacy macie, a jeszcze problemy z reklamami lub z odpaleniem 

1 godzinę temu, Intense napisał:

działa na pl czy od razu ban?

pewnie kiedyś dostaniesz 

k4SnkPR.png

Opublikowano

Na PLu tak kickuje, że się nie da używać. Może kwestia dobranych ustawień, ale gra nie warta świeczki.
Podane na tacy to by było, gdybyś podał co i jak zainjectować, a nie wrzucasz turasa i udajesz, że na każdym serwie działa  - jak nie działa..

Zostaw lajka ;)

Opublikowano
Dnia 17.12.2018 o 23:22, Mical napisał:

Na PLu tak kickuje, że się nie da używać. Może kwestia dobranych ustawień, ale gra nie warta świeczki.
Podane na tacy to by było, gdybyś podał co i jak zainjectować, a nie wrzucasz turasa i udajesz, że na każdym serwie działa  - jak nie działa..

Dnia 18.12.2018 o 15:18, danielkowy12 napisał:

Nie da rady przejść ostatniej reklamy ciagle chodzi to w kółko ... 

To już nie mój problem,ze nie potraficie nawet durnej reklamy przejść lub odpalić .

Też nie wspomniałem ze na każdym działa sprawdziłem te co masz napisane, a jeżeli ci nie działa to zainwestuj w płatny a nie spinaj dupy 

k4SnkPR.png

Opublikowano
14 godzin temu, cinek6996 napisał:

To już nie mój problem,ze nie potraficie nawet durnej reklamy przejść lub odpalić .

Też nie wspomniałem ze na każdym działa sprawdziłem te co masz napisane, a jeżeli ci nie działa to zainwestuj w płatny a nie spinaj dupy 

Nie "spinam dupy". Dodałeś temat w dziale tutoriale więc zastosuj się do tego, że to ma być tutorial, a nie łapiesz napinke do kogoś innego, bo komuś coś nie działa. Gdybyś śledził info na stronie developera to byś wiedział, że faktycznie był problem z ads'ami. 

Skoro Ty poświęciłeś czas, żeby sprawdzić serwery które wymieniłeś i dodałeś TUT z prezentacją cheata, to co za problem napisać jak to odpaliłeś? Wiesz jaka jest idea "tutoriala"? 
Nie mam potrzeby inwestowania w płatnego cheata.

Dodatkowo jak już tak ciągniesz to przeczytaj punkt 5. regulaminu tego działu. 
Pozdrawiam

Zostaw lajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...