Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO VAC

Venixen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu wyskakuję mi takie coś , i dostaje przez to bany czasowe w CS, zagram 2 MM jest spokoj gram 3 a tu bład i nie moge wejs,dodam że robiłem spojnosc plikow , nie mam pojecia i nikt nie umie mi pomóc i chce dodać ze nie gram na żadnych haxach

http://ifotos.pl/zobacz/Beztytulu_qwxehwp.png

Beztytulu_qwxehwp.png

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy

• Aive zmienił(a) tytuł na Problem z CS:GO VAC
Opublikowano

Mam ten sam problem, tylko że nie tak często  jak ty. U mnie tez nic nie pomaga, ale wydaje mi się że to zaczęło się dziać od momentu kiedy CS GO stał się free to play

Opublikowano

Możliwe, popytałem się znajomych i może antywirus coś w tym jeszcze miesza, odinstalowałem to gówno i jak zejdzie ban to będe testował,

jak macie jeszcze jakieś wskazówki lub wiecie coś na ten temat pisać smiało !!!! ;D

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Opublikowano

Wiadomo że nikt nie jest, miałem dzwonić do baby wangy ;D ale nie odbiera może ona by pomogła, a tak na serio , wywalałem procesy i nic, wyłączyłem firewall'a a tego całego avg odinstalowałem ,, zobaczymy co będzie dalej , bo jak szukałem w internetach dużo ludzi ma ten problem a konkretnego rozwiązania problemu nie ma, ach te VALVE .

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...