Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mi plugin "Skript"

MP_

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano
1 godzinę temu, RychuGaming napisał:

Jakieś screeny? Logi? Cokolwiek?? 

Logi nie wiem jak się to robi

a screeny no poprostu nie działa jak wpisuje naprzykład /portfel to nie działa

Opublikowano
32 minuty temu, MP_ napisał:

Logi nie wiem jak się to robi

a screeny no poprostu nie działa jak wpisuje naprzykład /portfel to nie działa

Ale nie działa ci cały plugin Skript?? Np. nie wyświetla się lub jest na czerwono pod komendą /pl 

Czy nie działa ci pojedynczy skrypt, który chcesz wgrać?

Opublikowano

crystalball.gif

O, czarodziejska kulo! Ujawnij proszę, czy @MP_ ma problem z samym pluginem, czy chodzi tu o źle skonstruowany skrypt. 

Wpisz /sk, jeżeli wyskoczy "internal server error", to zmień wersję pluginu na kompatybilną z twoim silnikiem. Nie będziemy w stanie Ci pomóc, o ile nie zagłębisz nas w szczegóły.

Uczeń
Opublikowano
9 godzin temu, Vindow napisał:

crystalball.gif

O, czarodziejska kulo! Ujawnij proszę, czy @MP_ ma problem z samym pluginem, czy chodzi tu o źle skonstruowany skrypt. 

Wpisz /sk, jeżeli wyskoczy "internal server error", to zmień wersję pluginu na kompatybilną z twoim silnikiem. Nie będziemy w stanie Ci pomóc, o ile nie zagłębisz nas w szczegóły.

Pod /sk wszystko mi się wyświetla ale nie interal server error jakieś komendy i wogóle a na /pl tylko Skquery jest na czerwono.

Dobra problem rozwiązany wystarczyło zainstalować plugin skquery z innej strony ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...