Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam administratora forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Aive zmienił(a) tytuł na Szukam administratora forum
Opublikowano

Pajacerka będzie. Na tak zajebisty serwer to zapraszam Burzę, Skejciora i Azurina. Oni się tam nadają idealnie.

Opublikowano
9 minut temu, Revayerq napisał:

Pajacerka będzie. Na tak zajebisty serwer to zapraszam Burzę, Skejciora i Azurina. Oni się tam nadają idealnie.

Miałeś już swoje 5 minut. Dlaczego nie dopiszesz siebie do tych osób? 

Czytanie ze zrozumieniem. 

Opublikowano

Cześć, jeżeli nadal aktualna propozycja ogarnę forum od strony administracyjnej. Pracuję już na tym skrypcie prawie 4 lata myślę że nie będziecie zawiedzeni.

Opublikowano

Jak płacisz z góry i masz konkretną listę co chcesz żeby było zrobione, to mogę poświęcić jakąś godzinę, czy też dwie, bo jak będziesz brał tych, których ludzie wyśmiewają, to zejdzie z 2 tygodnie ze zrobieniem czegokolwiek Kipo

Opublikowano
23 godziny temu, Algade napisał:

Jak płacisz z góry i masz konkretną listę co chcesz żeby było zrobione, to mogę poświęcić jakąś godzinę, czy też dwie, bo jak będziesz brał tych, których ludzie wyśmiewają, to zejdzie z 2 tygodnie ze zrobieniem czegokolwiek Kipo

Tutaj mowa zapewne reygrasie :4_joy:.
Ostatecznie potrzebuje ososby która się zajmie podstawą forum, a reszte wykona Lukazuki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...