Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S13E2][x1000] War of Glory

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahah normalnie napierdzielamy dzisiaj. omg do 19 to jeszcze trzeba popkorny kanapeje i pepsji narobic i mozna łikend zaczynać ^^

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, neriel napisał:

Glorasek moja odpowiedz nie byla skierowana do Ciebie. zauważ ze cytowałem Liggeta :P takze spokojnie xD

Sorki fakt zle spojrzalem :P

Opublikowano

być może jestem ślepy ale nie mogę nigdzie znaleźć info o Expie w Party. tzn jest gold party? i ile % 

Opublikowano
20 minut temu, KlLLER napisał:

być może jestem ślepy ale nie mogę nigdzie znaleźć info o Expie w Party. tzn jest gold party? i ile % 

5% za każdą postać, na www jest napisane :)

Opublikowano
2 godziny temu, zalibol16 napisał:

gdzie na tym sezonie leci multishot?

Dropilo na Kalimie 3 i Arenie na mobach z Kalimy, dobrze ze napisales to poprawilem drop, teraz leci od 80 levela mobow do 150, czyli od tarkan gdzies po raklion :P

Opublikowano

Dodalismy drop Jewel of Excess  (losuje nowe 3 opcje do itemu exc) do gry.

Kamien dropi z :

- Wings Upgrade Box - 3% szansy

- Red Cherry Blossom - 10% szansy

Opublikowano

Poniewaz moduł i tak nie pokazywal wszystkich itemow z part2, naprzyklad kolczykow, po 2 nie pokazywal zadnych opcji itemow i nie da sie tego wlaczyc uznalismy kilka dni temu ze jest to zbedne szpiegowac kogos i zostalo to wylaczone. Kolejnym argumentem byly spiny ze ludzie sprawdzali podczas pvp kto co ma zalozone a jak wiadomo aktualizowalo sie to tylko jak postac byla offline co powodowalo kłótnie i niedomówienia.

Opublikowano

500

Internal Server Error

Sorry, something went wrong :(

co się dzieje z servem?

Opublikowano

Wczoraj był chwilowy off ale admin szybko ogarnął i w ciagu 30 minut wszystko wróciło do norm także zapraszam na serwer :)

gra sie bardzo przyjemnie :) zapraszamy do gildi Husaria pm do gm ziutq 

Opublikowano
9 godzin temu, KlLLER napisał:

500

Internal Server Error

Sorry, something went wrong :(

co się dzieje z servem?

Problem lezal po stronie serwerowni, czasami sa rzeczy i sytuacje na ktore nie mamy wplywu, ale udalo sie dosc szybko ogarnac :)

Opublikowano

no normalnie wbijascie ludzie. wszystko mozecie miec za darmo. mozecie tez kupic z wshop lub xshop. jak kto woli. jest pvp sub i nonpvp. takze dla kazdego cos dobrego. :)

Opublikowano

Zajebiście qrwa. Zajebisty bug. Wystawiłem sklep z itemami za Wcoin. Było napisane, że item jest wystawiony za 30 Wcoin, a tak naprawdę był za 30 zen. Zajebiście.. Cały sklep tak poszedł. Ogarnij tego buga gloras bo widziałem już dużo ludzi tak ma, że mają dobre itemy wystawione za 100zen zamiast Wc. Oni mają u siebie na koncie napisane, że jest wystawione za WC, a tak naprawdę jak ktoś inny wchodzi w ich sklep to jest zen. Straciłem w chuj itemó...

Gowno1.jpg

GOwno2.jpg

Dawać odszkodowanie xD

Opublikowano
8 minut temu, glorasek napisał:

A to zeby wystawic za wcoiny trzeba uzyc komendy /offtrade  wszystko jest pieknie opisane na naszym forum, po otwarciu sklepu wpisuje sie /offtrade.

Link do poradnika: http://forum.warofglory.pl/topic/18988-off-trade/

To nie zaden wiec bug ;) Twoja postac po wpisaniu komendy /offtrade dostaje dc ale jest w grze i sprzedaje za wcoiny.

Ale mimo wszystko jest to bug wizualny skoro pokazuje mi, że sprzedaje za Wcoin, a tak naprawdę jest wystawione za zen.

Mogłem zajrzeć na forum. Meh.. 

Opublikowano

merrychristmas.jpg

Start Eventu 23.12.2018 godz. 08.00 - 27.12.2018 godz. 08.00 !

1. Event Bożonarodzeniowy: http://events.warofglory.pl/
- codziennie darmowe nagrody i bonusy

2. 25% wiecej creditow (paypal, payu) !
- bonusowe credity zostana dodaje recznie do 24 godzin

3. Event w grze !
- inwazja złego Mikołaja  co godzine na subie PvP oraz NoN!
- Mikołaj w Santa Town! Aby odebrac nagrode musisz miec minimum 30 resów!
(1% szansy na talisman of wings, 3% szansy na nowy jewel, 7% szansy na paczki kamieni, 10% szansy na kamien, 80% szansy na exe item)

Osoba która najwięcej razy zabije złego Mikołaja otrzyma:

TOP1: 3000crd 

TOP2: 2000crd 

TOP3: 1000crd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...