Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nadajnik do drona jest uniwersalny?

Kamciu ;v

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Przepraszam za prawdopodobnie zły dział, ale nie miałem pojęcia gdzie dac ten temat, w razie czego proszę przenieś do odpowiedniego.

Posiadam drona i mam do Was pytanie, a mianowicie czy jeśli kupię do niego nadajnik (dedykowany do tego modelu) to będzie wszystko ok?

Czy nie jest to przypadkiem tak, że każdy dron ma tak jak by swój nadajnik i nie można do niego kupic innego?

Z góry dzięki za odpowiedź :)

Opublikowano

Tylko sparować  kontroler z odbiornikiem i będzie działało.  Sposób parowania jest różny w zależności od sprzętu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Taki jaki ma ten sprzęt co masz. Masz instrukcje to sobie poszukaj jak się paruje. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ktosiu napisał:

Taki jaki ma ten sprzęt co masz. Masz instrukcje to sobie poszukaj jak się paruje. 

Jasne, mam instrukcję ale nie ma tu mowy o żadnym parowaniu, pisze tylko w jaki sposób posługiwać się kontrolerem...

Opublikowano

To już nie mój problem, masz internet to poszukaj. 

Większość sprzętu, sterowników i kontrolerów ma swoje opcje ustawień jak i  ruchów kontrolera do parowania czy logowania ( parowania ) przez WiFi z telefonu czy tabletu albo kontrolera, a czasami aplikacje czy programy do parowania. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ktosiu napisał:

To już nie mój problem, masz internet to poszukaj. 

Większość sprzętu, sterowników i kontrolerów ma swoje opcje ustawień jak i  ruchów kontrolera do parowania czy logowania ( parowania ) przez WiFi z telefonu czy tabletu albo kontrolera, a czasami aplikacje czy programy do parowania. 

Pisze na forum to chyba nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie przeszukując internet?

To chyba jasne.

Szukałem wszędzie informacji o tym modelu, ale nigdzie nie jest napisane o parowaniu.

Na forum napisalem z nadzieją, że ktoś miał podobny problem lub chociaz pomoże mi go rozwiązać wspólnymi siłami.

Jeśli nie chcesz pomóc to proszę Cię - nie wypowiadaj się z tekstami typu "To już nie mój problem." ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...