Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współwłaściciel i współpraca?

Kotkowski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem.

Pisałem już tu jeden post na temat tego, że szukam posady GM, ale napiszę też ten. 

Może jest tu osoba/grupa osób, która chciałaby stworzyć "coś swojego"?

Nie, nie musicie być "perfekcyjnymi" informatykami - sam nim nie jestem - musicie być ludźmi z głową (kreatywnymi i odpowiedzialnymi)

Chodzi mi głównie o wspólne znalezienie sponsora, wymyślenie kontentu serwera i zrobienie czegoś "większego" na dłużej. 

Jestem raczej zwolennikiem harda, który miałby odzwierciedlać stare, dobre czasy (może z urozmaiceniem takich elementów, jak wojny gildii itd, ale bez żadnych zbędnych rzeczy  z "psuedo hardów") - tak więc, jeżeli też chciałbyś zrobić coś takiego pisz śmiało.

Uwaga - wiem, że obecnie serwery Metin2 skupiają się na "szybkim zarobku", lecz nie chodzi mi w tym momencie o zostanie kolejnym właścicielem trzykrotnie odgrzewanego kotleta.

Szukam osób, które by się naprawdę zaangażowały w to wszystko i sprawiły, że serwer postoi dłużej (a może nawet przywróci chociaż odrobinę tego czego Metinowi 2 obecnie brakuje). 

Lat: 18

Kontakt: GG - 62971351 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...