Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer fun-ts.pl!

MoniaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Chciałabym Was zaprosić na publiczny serwer TeamSpeak 3!

Gwarantuję niskie pingi, miłą i pomocną administrację oraz mnóstwo innych ciekawych rzeczy.

Zachęcam do Odwiedzin:

http://panel.fun-ts.pl

IP: fun-ts.pl

Adres E-Mail: [email protected]

128 slotów

FUN-TS.PL zaprasza:

Oferuję:

- miłą atmosfere

- pomoc z każdej strony administracyjną

- kanały prywatne tworzone automatycznie

- kanały specjalne dla Gildi powyżej 5 osób

- kanały tymczasowe

- auto rejestracje

-boty muzyczne

fun-ts.pl

Pozdrawiamy,

Miłych Odwiedzin :)

Opublikowano

Nie reklamuj serwera który nie jest ukończony (tak na przyszłość), teraz muszę się przyczepić do braku baneru, brak większości ikon. Rangi gdzie w większości "kategorii" widnieje "Ranga do kopiowania" też nie wygląda przyjemnie dla oka. Spacery? Kwestia gustu mi osobiście nie przypadły do gustu trochę ciężko określić gdzie jest początek i koniec danej strefy ale myślę, że gdybym posiedział jakiś czas to bym się przyzwyczaił. Na chwilę gdy odwiedziłem serwer zauważyłem również brak automatyzacji. Nie wiem czy nie macie żadnego bota czy po prostu jeszcze nie uruchomiliście go bo widzę, że serwer właśnie jest przygotowany na automatyzację. Najbardziej boli licencja NPL :/ lipa gdyż jedno zgłoszenie i po licencji macie. Nie wolno tworzyć serwerów publicznych na NPL. 

sygnatura.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Serwer fun-ts.pl!
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...