Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podczas wpisywania komendy /kit nic się nie wyświetla

Domin7331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z /kit poniewaz gdy wpisuje taką komende poprostu nic sie nie wyświetla  nic sie nie dzieje, ale gdy wpiszę /kit vip albo /kit svip lub /kit start dostaje ten zestaw z przedmiotami

Opublikowano

Za sam tytuł wątku powinieneś otrzymać warna i to najwyższego możliwego za to...

Jak chcesz szybkiej pomocy to pisz w czym, nie każdy gra w klocki a mimo to wielu, którzy się nie znają wejdą w temat i wyjdą.

Więc pomocy nie dostaniesz szybko, więc w nagrodę powinieneś dostać warna.

Wpisz /kit i sprawdź konsolę, może masz włączony Out'a anulującego wysyłanie powiadomień z pluginów.

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano
Przed chwilą, Nekrosmanteia napisał:

Za sam tytuł wątku powinieneś otrzymać warna i to najwyższego możliwego za to...

Jak chcesz szybkiej pomocy to pisz w czym, nie każdy gra w klocki a mimo to wielu, którzy się nie znają wejdą w temat i wyjdą.

Więc pomocy nie dostaniesz szybko, więc w nagrodę powinieneś dostać warna.

Wpisz /kit i sprawdź konsolę, może masz włączony Out'a anulującego wysyłanie powiadomień z pluginów.

TYPIE JESTEM PIERWSZY RAZ NA FORUM ZROZUM TO

Opublikowano
Przed chwilą, Domin7331 napisał:

TYPIE JESTEM PIERWSZY RAZ NA FORUM ZROZUM TO

Co nie zwalnia Cię z poprawnego nazywania tematów.

Matce też mówisz "potrzebuję pomocy, szybko" zamiast "zrób mi coś do jedzenia, bo jestem głodny"

Poprawna komunikacja to podstawa w 1-szej klasie podstawówki.

Mój zestaw

Procesor: AMD Ryzen 5 3600                                                             System: Win10 Home

Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2080 DUKE OC 8GB MSI                 Dysk HDD: Samsung 1TB 7200RPM + SSD 256GB NVME + 700GB SATA

Mysz: Lenovo Y Gaming Precision 8200 dpi                                    Klawiatura: Genesis Thor 200 Mechaniczna RGB 

RAM: 32GB Viper Patriot 4x8GB 3200MHz                                      Monitor: Samsung 27" 144Hz WQHD Zakrzywiony

Opublikowano
Przed chwilą, Nekrosmanteia napisał:

Co nie zwalnia Cię z poprawnego nazywania tematów.

Matce też mówisz "potrzebuję pomocy, szybko" zamiast "zrób mi coś do jedzenia, bo jestem głodny"

Poprawna komunikacja to podstawa w 1-szej klasie podstawówki.

mam 14lat i nie chodze pajacerko do 1 podstawówki

• Biter. zmienił(a) tytuł na Podczas wpisywania komendy /kit nic się nie wyświetla
Opublikowano

Użytkownika @Domin7331 obejmuje zielona parasolka, a za niepoprawne ułożenie tematu nie wymierzamy żadnej kary. Okazujemy wiele zrozumienia dla nowych forumowiczów i dajemy im czas, aby zapoznali się z naszymi zasadami. Zarówno autor tematu, jak i @Nekrosmanteia wypowiedzieli się na temat niezwiązany z tematem; proszę, aby w przyszłości zostawić decyzję o wymierzeniu kary moderatorom, a tego typu konflikty rozwiązywać na PW. Nazwa wątku została zmieniona, więc można powrócić do tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...