Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki Silkroad

reks100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,chciałbym zacząć grac w Silkroad,i mam nastepujace pytania :D

1.Jaki serwer proponujecie ? Na Europe podobno cieszko sie zalogować,logowanie trwa nawet 5 H ! Jeszcze jest podobno Ruski,Koreański i jeszcze jakiś tam... Na którym radzicie zagrać i na którym sami gracie?

2.Jaką postać proponujecie dla początkującego i jak ją dobrze prowadzić,czyli jak rozłożyć skille,staty itd :P

3.Macie jakieś rady? xD

Opublikowano

1.Nie Europejski server tylko Isro ( International) ogólno-światowa werjsa. I tak to prwada loguje sie nawet 12-14h. Rekordy dochodza do kilku dni.

Polecam Rsro.

(Gram na prywatnym serverze ZSZC ingo w dziale "PRYWATNE SERVERY"

2.Każa postać jest dobra. Na początek polecam jakąś Chinską,

3. Tak to forum jest o hackach a nie o Informacjach o grze. Idz na stronę poświęconą temu.

Google.pl tam znajdziesz LINK.

michaeljordankopia.png

OKRUTNA PRAWDA

dominompl.gif

EU PT: lvl 100+/-

Wizz x3 War x2 Cler x1 Bard x2

stopkakopia.png

Opublikowano

ja ci polecam grac na csro chinski global silka mozna pobrac zangielszczenie ale tam masz o tyle fajnie ze na start masz bron dla danej klasy +77 ma ona chyba taki damage jak ta na 42 lvl oraz na start 20k sp co bardzo sie przydaje a postac to jakich chinol glavier najlepiej nie jest trudny fajnie sie nim expi w pvp tez git ogolnie fajnie sie nia gra

Opublikowano

Wyczytałem też że na nie których globalach można dostać bana za pisanie po angielsku...Na którym globalu można bez obaw o bana pisać po angielsku ?

Opublikowano

@up

nie wime kto ci takie cos powiedzial ;D

na csro spokojnie mozesz.

2.China> glavier/bow full str.

Glavier:

-heuskal

-light

-fire

Bow tak samo. Narazie sie pobaw z full str jak juz nabierzesz wprawy to przejdz na ufll int :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

A ja polecam ci grę na cSRO jak już mówił wcześniej MentOr dostajesz bronie +77 która starcza do 42 Lv 20k SP i scrolle między innymi na bieganie...

Będzie ci łatwiej ogarnąć grę bo zobaczysz sobie które skille dodawać itp oczywiście możesz skorzystać z poradników o Buildach czyli jak rozdawać skille i Stat Pointy do wybranej broni

Na początek polecam też wybrać Chińską postać jakiegoś Nukera żeby ci się na nie znudziło expić np Bladerem jak go wybierzesz :D Jak już będziesz bardziej doświadczonym graczem czyli ogarniesz mniej więcej grę to możesz spróbować z rasą Euro ;p

RGVub29YX19fZXVuZV9fXzEwX19fQjVOVF9fXzhfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNl9fXzRfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Opublikowano

@up

jak będzie grał nukerem to może szybko padać a to napewno go nie zachęci do gry

@topic

na początek polecam bowmana lub glaviera

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

1.Nie Europejski server tylko Isro ( International) ogólno-światowa werjsa. I tak to prwada loguje sie nawet 12-14h. Rekordy dochodza do kilku dni.

Polecam Rsro.

(Gram na prywatnym serverze ZSZC ingo w dziale "PRYWATNE SERVERY"

2.Każa postać jest dobra. Na początek polecam jakąś Chinską,

3. Tak to forum jest o hackach a nie o Informacjach o grze. Idz na stronę poświęconą temu.

Google.pl tam znajdziesz LINK.

Kurde no z tym 12h 14h to leeka przesada gram na isro i max to 4h jest niewiec i to zatko tak długo.

A jesli chodzi o chara to ja na poczatek polece ci Wizzard\Bard dobry jest zarobisz na taxi i takie tam a jak wbijesz wiekszy lvl to zawsze mozesz sobie pózniej farmic 2 chara jest łatwiej :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

4h to i tak jest dużo. Jak grasz na isro to dla ciebie to norma ale idź np. na wowa i powiedz graczom, że mają po 4h wbijać na server to by cię wyśmiali :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Na hg sie wbija ze 2h :)

Przyzwyczaiłem sie do tego i tyle . Jakos specialnie mnie to niedenerwuje. a pozatym isro ma swój klimat. przynajmniej dla mnie :) No i mam tam mase znajomych :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok,zagram na CSRO :D Tylko że jest jedno ale,ten chiński client się bardzo długoooo patchuje ....w 15 min jest 4% ... Nie da się tego jakoś ominąć albo przyspieszyć? :P Aha,i jakie zanglielszczenie polecacie? Które jest najlepsze,bo jest kilka :P

Opublikowano

http://www.filefront.com/16744499/Media1166.rar/

To zanglojęzyczenie ;) Jest zaznaczony również spawn bossów ;d

Opublikowano

Ok,wkleiłem to zangielszczenie i się nic nie pobierało ^^ THX , łap + i 5,a reszta po + :)

Edit@ A nick to trzeba po chinsku czy normalnie po angielsku można?

Opublikowano

Ok,wkleiłem to zangielszczenie i się nic nie pobierało ^^ THX , łap + i 5,a reszta po + :)

Edit@ A nick to trzeba po chinsku czy normalnie po angielsku można?

Nawet po polsku możesz :P

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Yhy...Wbiłem już 6 lvl :D Wracam do miasta bo misje muszę zrobić i mi się gra wyłącza :( Co jest grane?! Teraz próbuje włączyć,włącze zaloguje się ,jestem na postaci 2 sekundy i się gra wyłącza,i tak w kółko,co zrobić? :(

Opublikowano

Nie, nie używam bota ... Tylko zangielszczenie w postaci media wklejałem do folderu z silkiem .. A co to jest to Loader ?

Opublikowano

Ok,przeistalowałem,do końca ręcznie spachtowałem,bez zangielszzcenia uruchomiłem i działa.Ściągłem zanglielszczenie PK2ExtractorEC,i już all działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...