Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Tutorial dotyczący PhBota.

dominompl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam problem bo bot mi nie laczy hgp potow koni i grass of life ;/ nie wiem czemu a to mi zapycha inventory po jakis 3-4 repotach ktos wie czemu?

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 konto bota ma licencje na 3 kompy :)

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Ja mam pytanie odnośnie nagrywania skryptów ponieważ jeśli odpalam Silkroad to nie mogę właczyć już phBota żeby nagrać skrypt.

Czy da sie nagrać skrypt na spota nie uruchamiając Silkroad ?

Opublikowano

Mam problem, ustawiłam bota i dawniej wsyztsko było ok, ale teraz jak ustawiam skille ataku to bot stoi w moejscu, tylko buffuje, a nie atakuje :/ atakuje dopiero jak mob zaatakuje kogos z party. POMOCY!

A moja postać chińska atakuje normalnie, tylko cler/wizz i bard nie atakują. Czy to moze miec jakis związek ze zmianą broni? uzywam phbot 10.8.5 e

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie powinna miec zwiazku ze zmiana broni sprawdz skille atakujace i bufy moze czegos nie moze wziasc dlatego.

Ja mam teraz pytanie do uzytkownikow chodzi mi o party chce sobie zrobic pt wizz/cler i glavier i bow itd chodzi mi jak ustawic zeby bot dawal pt tylko moim postaciom a nie wszystkim dookola i zeby moje postacie tylko odbieraly pt od tej jednej postaci ;)

Nowy_Shooter.png

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

wyszla dzisiaj nowa wersja Ale powiem Ci Pawlak ze to jest dziwne dc wyskakuje ze Sro_client przestal dzialac i samo sie wylacza w clientlesa ... i bot biega ale w cl-u

Opublikowano

nie pomoglo bo to wina bota :) wlasnie sie dowiedzialem przez co tak sie dzieje jesli tez ktos uzywa phbota i ma taki sam probolem to niech nie zaznacza kiedy bot ma wlaczac berserksa wlasnie przez to jest bug.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Elo phbot da rade odpalic multiclienta bo zalezy mi by puszczac 3 konta na jednym PC. Tak jak w Mbot ze kopiujesz folder i odpalasz? A jak nie to polecicie mi jakiś inny bot pod SRO-R.

Opublikowano

na moim serwerze peni kolesie otwieraja po 70+- charów na styria clash i pare osob mowi ze uzywaja oni phbot-a, czy jest taka możliwość w phbocie zeby mozna było automatycznie zarejestrowac chary?

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie phbota:

1. Na ile komputerów jest jedno konto?

2. Ile kosztuje?

3. Czy nadaje się do długotrwałego użytku?( Zostawiam boty na weekend i nie martwię się, że np. bot się zatnie w mieśćie lub zawiesi.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...