Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stanąłem przed koniecznością wyboru nowego telefonu, budżet to ok 2k

Zastanawiam się nad s8 lub ewentualną dopłatą do s9 ale nie wiem czy jest to opłacalne, a może są jakieś bardziej opłacalne propozycje w tej cenie? Proszę o pomoc.

Opublikowano

Co powiesz na jabłko? iPhone 7 mieści się w Twoim budżecie i bije wymienione Samsungi na głowę pod wieloma względami.

Opublikowano

W tym budżecie LG G7 ThinQ, 1960 zł w sferisie https://www.ceneo.pl/64093703;0280-0;02516.htm

Udany następca LG G6, solidny, wytrzymały, najmocniejsze aktualnie podzespoły, Snapdragon 845 + grafa Adreno 630. Aparat na wysokim poziomie, optyczna stabilizacja. Jedyne do czego można się przyczepić to bateria 3000 mAh, mogła być większa, ale za to jest szybie ładowanie, można też indukcyjnie.

Albo Huawei P20 https://www.ceneo.pl/68519989;0284-0;02516.htm

Również dobra wydajność, aparat, nieco większa bateria i mniejsze rozmiary, bardziej kompaktowy. Design podobny do G7, świetnie obydwa wyglądają.

Opublikowano
2 godziny temu, gejmer0511 napisał:

A jak wygląda porównanie s9 do ip7?

Inna liga. W zasadzie przy takim porównaniu mało co wychodzi na plus dla ip7. 

Dnia 1.12.2018 o 13:58, Vindow napisał:

Co powiesz na jabłko? iPhone 7 mieści się w Twoim budżecie i bije wymienione Samsungi na głowę pod wieloma względami.

Ta XD

Ciekawe pod jakimi wzgledami. Nawet w S8 masz nieporównywalnie lepszy ekran, DAC, aparat, ładowanie indukcyjne, lepszy SoT, możliwość rozszerzenia pamięci chyba, że biedawersja 32GB wystarcza. 

Co takiego ma do zaoferowania w grudniu 2018 iPhone 7 ? 

Opublikowano

Ja osobiście odradzam P20. Albo ja miałem pecha i trafiłem na lipny model (2 raz telefon był wymieniany.Spowodowane wyginaniem się telefonu, po ok.2 miesiącach użytkowania), albo coś z nimi jest nie tak. Aktualnie posiadam Honora 10 i nie narzekam ;)

9368_gold.png

Opublikowano

Dokładnie iPhony najlepsze. Sam mam i jestem bardzo zadowolony.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Masz jakiś priorytet? Np. aparat, bateria, niezawodność?

Osobiście zastanawiałbym się nad samsungiem S9. Aparat i wyświetlacz w tej cenie to kosmos jak dla mnie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem Samsung Galaxy S8 będzie najlepszym wyborem. Lubię wygląd urządzeń i nakładki systemowej Samsunga. Napisałeś, że zależy Ci na aparacie i wydajności, a S8 jest nadal bardzo wydajna i robi świetne zdjęcia. Najlepiej obejrzyj sobie recenzje takiego Samsunga S8, LG G7 czy iP7 i zdecyduj, który jest najlepszy wg. ciebie.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...