Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Classicmt2 vs Nerwia - co lepsze

ksitka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w co lepsze, co dłużej postoi, na którym będzie się fajniej grać.
Ew. mam do wyboru jeszcze typowego na którym mam 45lvl.
Zapraszam do dyskusji ;p

• Aive zmienił(a) tytuł na Classicmt2 vs Nerwia - co lepsze
Opublikowano

Classic - odklepany kotlet po raz 4 ? 

Nerwia - nie wiadomo tak na prawdę, wiadomo tylko, że serwer będzie mocno pod IS'a zakładając że będzie typowym hardem. Bez $$$ możesz nie wiele osiągnąć lub osiągniesz tyle co ludzie w jeden dzień z ISEM

Typowy - jako tako stoi i się trzyma

Classic - tfu

Nerwia - poczekałbym tydzień

Typowy- można imo grać

Opublikowano

Classic chociaż utrzymuje się na rynku, nerwia jak pod IS to nie warto nawet zaczynać, a typowy to zbugowany serwer surka szkoda nawet szczępić ryja :D

Opublikowano

Zobaczymy jaka będzie ilość graczy po starcie obu serwerów i wtedy się okaże na którym pogram.
Zresztą nawet jeśli miesiąc serwer postoi to pogram troche sprzedam kase i bedzie profit (y)

Opublikowano

classic kolejna "odslona", bez wiekszych zmian, gownoteam chce zarobic, na dzieciach takich jak perserga, technik ktory zna sie, aczkolwiek liczy tylko na hajs, nisreklama (gownoteam), ktorej czlonkowie "laduja w is'a, na swoich serwerze" eq z navi (wczesniej tak bylo, teraz pewnie tez tak bedzie, nastepnie wyjebka (po max miesiacu). padnie szybciej niz Jemiola zostanie wylaczona (serwer tymczasowy - metin2.pl)

nerwia - serwer sensuala, kolejny p*jac, ktory jest tylko i wylacznie reklama - nismo, chce zarobic, bo nie potrafi isc do uczciwej pracy. Wszyscy wiemy jak koncza serwery sensuala, baria (s11425), vicania, etc. HAJS, HAJS, HAJS.

Typowy - serwer surka, zbugowany, tak jak lanerisy (pare lat temu nie potrafil ogarnac prostych bledow), moriesy, inne gowna, na miesiac. Ten serwer mu sie "udal", chociaz i tak wyjebka, postoi z 2-3 msc jeszcze.

Najlepiej idz na globala - masz pewnosc, ze serwer jest LEGALNY, duza, zaufana, znana firma, a nie jakies randomowe (przykrywka), bedzie stal jeszcze pare lat.

Opublikowano

Classic, kolejna odsłona, krytyczny bug po starcie, maszynka do zarabiania. Nerwia, ciężko stwierdzić ze względu na technika (Sensual) a ktoś kto choć trochę siedzi na scenie mt, zna tego Pana i sam może stwierdzić jak będzie wyglądać kolejny projekt wychodzący z jego rąk. Typowy - na początku było przyjemnie, później wyszły bugi typu 50k dmg z wędki, bug na sm, długie oczekiwania na poprawki, zwlekali 2 tyg z naprawą kilku istotnych błędów.

Wybrałbym najmniejsze zło, bądź poczekał na inny projekt.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Nerwie to mówię że serwer podobno robiony z pomocą największego nieudacznika Sensula ,gdzie jego serwery po dwóch tygodniach padają .

Opublikowano

Działa wam nerwia? bo mi wyskakuje taki komunikat "ERR_SPDY_INADEQUATE_TRANSPORT_SECURITY" :/

EliteMt2 Pandora - Diamond - Rayen2 - OFF

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ClassicMT2 - serwer pompa teamu, nie wiem po co wydawać tam kasę i tracić czas skoro za kilka miesięcy będzie off i kolejna odsłona, żeby zarobić pieniądz. Ponadto ta odsłona jest gorsza od poprzednich na której grałem..

Nerwia - Właśnie kończę tam grę..patologia..Nismo ustawiał drop z metinów i teraz rodzą się tego konsekwencje.. Aura kosztuje 900k gdzie mamy bodzia za 400k.
Nieznane lekarstwo+ chodzi po 500k gdzie bodzio ciągle 400k.
Sytuacja na niby hard serwerze gdzie bodzio jest tańszy od ulepszaczy lub równy z kawałkiem klejnotów..

Sam kiedyś bawiłem się w edycje dropu i wiem jak łatwo można to spieprzyć nie znając się bo nie bierze się pod uwage wielu czynników i on to spaprał przez swój brak doświadczenia..Myślę, że do Marca max potrzymie.

EDIT: Dodam, że na 35 lvlu w 5 dni dropienia po 2h dziennie mam 750kk i jestem w stanie kupić trutę+9. To jest hard serwer ?Śmiech na sali.

4anr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...