Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zarobić Na Em2 Mając Słabego Kompa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam słabego kompa (za niedługo nowego kupuje ale to trochu czasu jeszcze do tego jest ) i potrzebuję sposobu jak zarobić za pomocą EM2 gdyż niezbyt mogę odpalić tyle metków co jest w Tutku.

Mogę odpalić jednego FB i jednego expbota i już a do tego FB co jakieś 5 minut mi się 'zacina' i trzeba wył. i wł. aby znów działało.

Więc czy są jakieś inne sposoby na zarobek w miarę duży i szybki i gwarantowane w 100% ?

Jakby co to mam woja 40 Body (eq średnie) i mentala 18lvl (eq średnie (tylko stożkowy +9 z kd śmierci+3))

I co mam robić gdzie chodzić itp żeby w jak najszybszym czasie zarobić na eq +9 (gram na Astralu w Chunjo)

A i proszę również podać ile mogę zarobić w ciągu 1 dnia takim sposobem i jaki jest przewidywany zysk po np: 1 tygodniu.

Za pomoc lub za napisanie poradnika dam dużo ++++ i *****

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

expic mentalem

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Opublikowano

tak, do 20 na zaprzysiężonych, potem od 20 do 30 na dzikusach (dziki sługa itp.) potem z 30 do 40 polecam pustynia i potem do DT :)

Opublikowano

Tez mam slabego i polecam ci taki sposob :

Zrob eq mnisia +6/9, miecz na 5 lvl +7/9 (lub na 1 lvl +9 bo w grocie dropia to do 1kk dostaniesz), helm na 1 lvl +6/9, tarcza bojowa +6/9

I teraz jezeli masz miecz na 1 lvl +9 to biegnij od razu na niedzwiedzie. Wbij ten 5 lvl i zrob mentala(chyba ze masz przygotowane eq full +9 to body) i gdy wbijesz na niedzwiedziach 18 lvl to masz spory zapas zolci z + i bez, ktore sprzedajesz.

I teraz wybierasz - drop medali albo ribow. Testowalem na 5 postaciach drop ribow i na kazdej na 21 lvl dropil jeden rib! Czyli wlaczamy oddawanie expa i puszczamy em2 na cala noc na ezo, oczywiscie wczesniej zaznaczamy zeby podnosil tylko riby, fmsy i tarcze(nie wiem skad by sie na ezo wziely tarcze i fmsy, no ale jakis noobek przechodzac moze upuscic :P)

fb teraz w ogole sie nie oplaca, wiadomo czemu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tera taki mały istotny szczegół tzn. eq na moich postaciach :

40lvl Body :

śmiertelka +7 kd defa i uchyłki +1

bojowa +6 ( na 41 mam już przygotowaną okrągłą +7)

buty 5% krytyka

naszyjnik 3% krytyka na 1lvl

branza od 1lvl +6 bez bonów

żelak +6

ebo +4

FMS +5 20% sr

18Lvl Mental :

Stożkowy +9 kd śmierci +3

Tygrysia +6

Bojowa +6

Tradycyjny +6 i na 21 będę miał żelaka z bodego

buty +6 na 1lvl bez niczego

naszyjnik 3% kryta

kolczyki : brak.

A fundusz jaki mam to jest jakieś 1,2kk

Więc co radzicie jeszcze ? póki co sensowna wypowiedź to wypowiedź usera ' co to '

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

EM2 żre więcej "mocy kompa" niż 2-3 FB. Jak wolisz. Na słabych kompach lepiej FB sam.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...