Skocz do zawartości

Hazard Bot


MaXxXPower

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co pamiętam (proszę o poprawieni jeżeli się mylę) to nie możliwe jest stworzenie hazard bota, dlaczego ? Otóż gdy klikniemy w jakiś kubek klient wysyła informację do serwera na którym losowany jest dopiero ten który powinien być tym wygranym, i serwer zwraca "true"(dla trafionego) lub "false"(dla nie trafionego) i wtedy dopiero w kliencie widzimy naszą "wygraną" bądź nie. Dlatego można zrobić skrypt, albo nawet makro które będzie nam klikało kubki, no ale to chyba nieopłacalne.

Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk
Dnia 26.11.2018 o 21:46, MaXxXPower napisał:

Kubka nie trzeba nawet wybierać... Stawiasz kasę klikasz w bohatera i już widzisz jakie masz saldo... Tylko żeby było to w automacie... I po przegranej 2x stawka... 

Napisz na priv, możemy się dogadać.

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający forum Hazard Bot   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...