Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ryby Czy Małż

Pau

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Siemka Mam Pytanie co się bardziej opłaca Sprzedawać Rybki Czy Małże oświadczam że z całego eq Ryb średnio 3 Małż leci Gram Na Serverze Astral i nie wiem co robic z rybkami co mi się bardziej Opłaca Doradzcie Prosze za każdą odpowiedź dam +.

Legenda
Opublikowano

Zawsze Ryzykowałem Kupowałem Fms'y i Je Spalałem na +8 więc taka moja rola w tej grze xD

Ale tak to zazwyczaj zabijam rybki i teraz chcialem sie dowiedziec czy opłaca sie Rybki sellac i po ile je sellac?

Opublikowano

Ja zawsze zabijam rybki , ponieważ nie chce mi się stać i sprzedawać to za grosze o.O . I tak na FB za darmo masz te rybki więc lepiej zaryzykować i polować na małż , przynajmniej takie jest moje zdanie . :)

Opublikowano

małże , bo nikt i tak ci nie kupi rybek za ?? k

bo za drogo np. co lepiej kupić małż czy kilka rybek?

na małżach więcej się zarabia

Opublikowano

czy opłaca sie Rybki sellac i po ile je sellac?

mozna zarobic duzo na rybach, ale mozna tez zarobic duzo na malzach... moj kumpel np ostatnio kupil rybe za 50kk:)..

jezeli grasz na jakims tanim serverze gdzie malz stoi po 200-300k to polecam sprzedawac ryby...(mowie tu o np s11)

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Lepiej sprzedawać małże.

W sumie masz racje ;)

bo na rybkach mało zarobisz :)

Malż albo zaryzykuj bardziej ;)otwieraj małże ;) w zależnosci ile u was perły :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Dobry pomysł z otwieraniem małży można na tym sporo kasy zarobić tyle, ze nie zawsze dropnie jakaś perła...

Jedni otworzą np 10 małży od razu załamka, płacz, lament bo stracili... trzeba próbować do skutku... chyba, ze perły tanie to lepiej nie otwierać.

buusaga.jpg

Opublikowano

Jezu ludzie, otwieracie ryby, a nie lepiej zostawić fish bota aby sam zabijał rybki a zostawiał małże ? Ja ostatnio przy szczęściu złowiłem 7 małży w 2 godzinki. Więc polecam aby fish bot zabijał ryby i łowić na wędce +1 i będzie naprawdę super .

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie małże. Też gram na Astralu, małże dochodzą do 800k, a z jednego eq rybek 1 poleci napewno^^ Reasumując, otwieraj rybki;p

Opublikowano

Możesz też wystawić rybki po np. 15k, co 3 sztuke po 150k a co 6 po 1.5kk ;d;d może jakiś noobek z allegro sie nabierze ;p i bedzie full zarobek

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Legenda
Opublikowano

Spirytus często tak robie np.

1. 25k

2. 25k

3. 250k

A potem mi koles na szept pisal ze mam mu oddac 250k xD

Opublikowano

Jeżeli dorobiłeś się z eq masz dobre ! Ryzykuj ! Otwieraj ! jeżeli ci zależy na pieniądzach potrzebujesz ich sellnij rybki !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...