Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki kurs zawodowy zrobic?

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, stoje przed pewnym dylematem. Skonczylem liceum, probowalem studiow, ale to nie dla mnie. Odlozylem pewna sume pieniedzy przez te 2 lata (okolo 15000 zl), i teraz moje pytanie: Jaki kurs zawodowy polecacie? Sam sie nie moge zdecydowac, myslalem nad spawacz Tig + Mig, ale za duzo jest przeciwow wzgledem zdrowia. Szukam czegos po czym bedzie w miare dobra placa. Kurs chcialbym zaczac w maju/czerwcu lub w wakacje. Moze wy mi podsuniecie jakis pomysl. Komentarze typu: zrob kurs taki w czym sie interesujesz itp. Prosze sobie darowac, gdyz moja pasja jest nurkowanie, a narazie nie mam planow na zmiane kraju.

Opublikowano
9 godzin temu, elakim napisał:

zrob kurs taki w czym sie interesujesz itp. Prosze sobie darowac, gdyz moja pasja jest nurkowanie

spawacz podwodny ( ͡º ͜ʖ͡º)

185241494535326637230.png

Opublikowano
9 godzin temu, elakim napisał:

(okolo 15000 tys zl),

jak zarobiłeś 15 mln przez 2 lata?

Podobno e15/16 warto sobie zrobić, nieliczne z kwalifikacji, które coś dają ;p

Opublikowano
18 godzin temu, N3ST0 napisał:

spawacz podwodny ( ͡º ͜ʖ͡º)

Mysle, ze to troche wykracza poza moje granice finansowe, gdyz do tego potrzebny jest kurs nurka 3 klasy. Ja nurkuje bardziej hobbistycznie :P

18 godzin temu, Marchwj napisał:

jak zarobiłeś 15 mln przez 2 lata?

Podobno e15/16 warto sobie zrobić, nieliczne z kwalifikacji, które coś dają ;p

Mala literowka :D

Opublikowano

Tak jak wyżej powiedział kolega, pilot jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Nie nudny jak flaki z olejem, a do tego ciekawy.

Choć też kurs nie należy do łatwych, ale za taką płacę i atmosferę jest opłacalny. Trwa on nawet długo i ciągle trzeba

się dokształcać w tym kierunku (w sensie później wysyłają Cię na mnóstwo szkoleń). Na początku zaczynasz od samej

teorii, później praktyka- symulator samolotu (że tak to nazwę), uczysz się zachowań w wielu przypadkach i obowiązkowa

jest umiejętność pływania (tu raczej nie będziesz miał problemu). Z tego co pamiętam nie jest to aż tak skomplikowane,

ale jak chcesz się bardziej wgłębić to musisz być bardzo elastyczny.

Bardzo polecam ;)

Opublikowano
14 godzin temu, Semancja napisał:

Tak jak wyżej powiedział kolega, pilot jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Nie nudny jak flaki z olejem, a do tego ciekawy.

Choć też kurs nie należy do łatwych, ale za taką płacę i atmosferę jest opłacalny. Trwa on nawet długo i ciągle trzeba

się dokształcać w tym kierunku (w sensie później wysyłają Cię na mnóstwo szkoleń). Na początku zaczynasz od samej

teorii, później praktyka- symulator samolotu (że tak to nazwę), uczysz się zachowań w wielu przypadkach i obowiązkowa

jest umiejętność pływania (tu raczej nie będziesz miał problemu). Z tego co pamiętam nie jest to aż tak skomplikowane,

ale jak chcesz się bardziej wgłębić to musisz być bardzo elastyczny.

Bardzo polecam ;)

A dokladniej pilot czego? Jakis link do szkolen/kursow, cennika?

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...