Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prędkość pobierania

StachuGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moze nie jest ten temat w odpowiednim forum ale.... A więc złożyłem nowy komputer do gier i dziś utworzyłem już wszystkie konta potrzebne do zainsalowania tej gry. I tak mniej więcej ile będzie sie pobierała ta gra:

Prędkość lącza:1mb/s

Rozmiar gry:7,5gb

Wiem lącze mam tragicznie wolne a to za sprawą tego że mieszkam w lesie i jeszcze w domu podzielonym na 2 części. I w tej drugiej części mieszkają ludzie co cały czas są na internecie a wszyscy razem korzystamy z jednego lącza. Każda pomoc jest mile widziana. 

Edit:gra to cs go

Opublikowano

No ok a giera pójdzie na tym kompie:

I5-6600k

Radeon rx480+

8gb ram ddr4

DirectX12 

Win10 home edition

W sumie tylko chodzi o to czy sterowniki będą działać bo komputer ma problemy z odpaleniem cs 1.6 i starszych gier bo wywala bląd ze sterowniki są za nowe. A 1.6 wymaga dx9. Go też wymaga dx9. Jak mi to nie pójdzie to ja sie zapłakam. Komp kolegi ma też dx12 i uruchamiają mu sie nawet gry z 1990 roku. Serio. Jeszcze dodam że nie mogę zrobič downgrade sterowników bo po wgraniu dx11 i po użyciu komwndy dxdiag nadal wyskakuje że mam dx12. O co może chodzić?

Edit:jak coś to wiem że gra na ttm kompie  pójdzie bo gram na nim w bf1. Tylko te sterowniki niepewne

Opublikowano

Niektóre gry uruchamiane na windows 10 tak mają, że wymagają starszego directx'a.

Włączenie funkcji "Direct Play" w systemie powinno rozwiązać ten problem.

Opublikowano

Maffiuz dzienki. Cs 1.6 teraz dziala ale san andreas znowu nie działa. Pisze 

800x600x32 video mode. Siedziałem przy tym z 1godz ale noe zrobiłem tego.  Co mogę w tej chwili zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...