Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota do Classicus OTS

pomylony3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie ;-) jestem graczem tibijskim który ma za mało czasu na robienie run ręcznie 

potrzebuje kogoś kto zrobił by lub oganoł bota typu ' runemaker ' 

jedzienie szamy / anty logut / i najważniejsze jak widzi gracza na mapie daje loga

ze jak postawie chara i gdzieś sobie pójdę żeby ktoś nie przytulił sobie za dużo runek :D 

dodam iż taki bot już istnieje na tym serwie z moich obserwacji. 

akacja z dziś wbijam na skałkę i stały 2 postacie wchodzę i odrazu wylogowały dwie na raz 

że nawet nie ma opcji ich uderzyć. nawet z gfb z daleka się nie da bo odrazu loga daje! 

Jeśli jest tu jakiś specjalista od takich tematów i jest mi w stanie coś takiego zrobić 

to mogę nawet zapłacić. :-) za prace lub znalezienie gotowca! 

Myślę że wszystko jest jasne i oczywiste :-) dodam jeszcze że nie potrzebuje Taskera lub jakieś macro 

która pracuje na zasadzie nagrywania i odtwarzania bo jest mi to nie potrzebne. 

gdzie się nie schowam nob charem to i tak ktoś przyjdzie i mi robi lura. być może przez to że 

już spadło ze mnie z 20 bp sd. i ktoś sobie dodał i wie że mam kilka charów na raz. 

Dobra pozdrawiam i czekam na odpowiedz! 

Rafał~~~

tibia 7.4 

OTS : classicus

link do strony ots : https://classicus.org/web.php?subtopic=accountmanagement

• Makin zmienił(a) tytuł na Szukam bota do Classicus OTS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...