Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rok 2050 + Europa = Eurabia?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku tak to jest teraz niby z kąd mają te fotki? Machina czasu xD ??

A co ma być to będzie ja się śmierci nie boje żebym tylko długo się nie męczył xD.

Pozdr.

Opublikowano

Najbardziej cierpią właśnie te kraje koło Francji i Anglii. Kto był w Anglii, wie że tam jest w cholere takich miejsc wysadzonych itd. (np. Spalone Molo w Brighton).

Islam to wogóle chora religia jest..

Opublikowano

Najbardziej cierpią właśnie te kraje koło Francji i Anglii. Kto był w Anglii, wie że tam jest w cholere takich miejsc  wysadzonych itd. (np. Spalone Molo w Brighton).

Islam to wogóle chora religia jest..

Nie w takim stopniu Islam, co jego odłamy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

To może być poważne zagrożenie w przyszłości dla ludzi zdrowych na umyśle.

Islam powinien być w krajach skąd pochodzi, i tutaj rządy różnych krajów powinny zarządzić o niechceniu masowej islamizacji w państwach europejskich, ale nie...przecież trzeba toczyć wojny o ropę, po co starac się o lepsze jutro.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

I tak Islam tworzy tych popierdolonych "fanatyków" którzy są pojebani.

Jakby nie istniał Islam to by nie istaniały odłamki -.-.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie kumam tej religii zabijaja tylko po to bo chca zeby wszyscy wyznawali islam CHORE!!

Potrzebujesz pomocy? nie bój sie zapytać na PW, jestem pomocny.

1298808417-U77232.png

mca.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Podstawą naszego państwa jest wiara w Boga, oraz być KATOLIKIEM, nie żadnym ateistą, szatanistą, islamistą tylko KATOLIKIEM!

Taka jest podstawa naszego życia, w naszej ojczyźnie!

Stop islamizowaniu POLSKI!

Opublikowano

Podstawą naszego państwa jest wiara w Boga, oraz być KATOLIKIEM, nie żadnym ateistą, szatanistą, islamistą tylko KATOLIKIEM!

Taka jest podstawa naszego życia, w naszej ojczyźnie!

Stop islamizowaniu POLSKI!

Pokaż mi gdzie tu jest mowa o Polsce, chłopie źle interpretujesz fakty.

Mówisz, Polska kraj katolików, nie zdziwiłbym się gdyby ok 35% Polaków było ateistami. Ogólnie masz ograniczony umysł sądząc po tym co napisałeś. Zero tolerancji, zero rozeznania, nie ośmieszaj się.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

@2xUp

Kto ci powiedział że islamizują polskę ?

Przy okazji, w Polsce jest wolność wyznania więc nie gadaj.

Mam kolegów którzy są ateistami i żal mi tych co mają uprzedzenie do takich osób.

Każdy ma swoje poglądy.

Tak więc jeżeli masz pisać takie bzdury to ogólnie wyjdź.

@up

byłeś szybszy :P

Mój post kieruje do 2xUp.

//edit

WhiteStart jesteś jedyną osobą która naprawdę mnie zdenerwowała swoim postem.

Dostałeś ode mnie 10 plusów, jutro dam kolejne 10.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Jeszcze coś dodam w sumie co do Whitestara

w sumie, jesteś JP ?? Zabijesz mnie za to, że nie wyznaję żadnej wiary ? Zakładam, że gdybyś widział wyznawcę Islamu w Polsce to wzruszyłbyś ramionami, co w sumie jest dobre, bo gdybyś ruszył na niego z pałą w ręku to byłbyś dokładnie taki sam jak różni fanatycy islamu.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Jakbyście nie wiedzieli Francuzi są sobie sami winni ;) Są krajem laickim czyli takim które jest otwarte na wiele religii (są ciekaw kierunków i poglądów innych religii) i nie są do żadnej przywiązani (jak my polski naród do katolicyzmu czyli głównego kierunku chrześcijaństwa). A że przypadł im do gustu islam to już ich problem. Nie dziwcie się że tam tak dużo islamistów. We Francji jest wiele przejść z religii chrześcijańskiej na islam...

Aha w "koranie" nie jest napisane żeby zabijać niewiernych tzw. wysadzanie się itp (niewierny w ich określeniu to taki co nie wyznaje islamu). Po prostu są odłamy islamu i pierdolnięci fanatycy (terroryści i ich śmietanka). Ci co się wysadzają to od młodości są uczeni według zasad oraz ćwiczą i wiedzą co ich czeka w przyszłości. Mają wpajane że "Europa niewierni i trzeba ich zajebać" oraz myślą że Allah pogłaszcze ich po główce w niebie za to że zabili załóżmy 10 niewiernych (niewinnych ludzi). Islam był dla mnie dziwną, a zarazem pojebaną religia i jest nią do dziś. Muszą się modlić 5 razy dziennie (a wam nie chce się iść do kościoła raz w tygodniu :)), nie mogą pić (jedynie w nocy), wielożeństwo, traktowanie kobiet jak jakiś niewolników. Polska nie pozwala na budowanie meczetów itp bo boimy się takich sytuacji jak np: w Anglii i Francji.

Opublikowano

@2xUp

Kto ci powiedział że islamizują polskę ?

Przy okazji, w Polsce jest wolność wyznania więc nie gadaj.

Mam kolegów którzy są ateistami i żal mi tych co mają uprzedzenie do takich osób.

Każdy ma swoje poglądy.

Tak więc jeżeli masz pisać takie bzdury to ogólnie wyjdź.

@up

byłeś szybszy :P

Mój post kieruje do 2xUp.

//edit

WhiteStart jesteś jedyną osobą która naprawdę mnie zdenerwowała swoim postem.

Dostałeś ode mnie 10 plusów, jutro dam kolejne 10.

wolnośc wyznania?

http://demotywatory.pl/1725956/Oby-te-slowa

downheader.jpg
Opublikowano

Miażdżysz mistrzu, wracaj do piaskownicy bo na te serio tematy to nic nie wiesz

Po prostu wyjdź, nie pogrążaj się jeszcze bardziej. Nawet nie chce mi się tego argumentować, bo ty i tak pozostaniesz przy swoim i uznasz, że będzie islam za parę lat, czyli ile ? 5 lat ? Wyjdź.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Zamieszkaj w Anglii to się dowiesz.. Głupota innych rozwala..

W starej Anglii (Grimsby i okolice) żadnego mudżyna nie znajdziesz. Wszystkie brudasy siedzą w Londynie. C18 daje sobie rade , nie ma co się martwić.

U nas NOP też nie próżnuje :] Na każdym kroku znajdziesz nacjonalistę.Nasz kraj jest bardzo przeczulony rasowo i religijnie - skoro to co mówicie jest prawdą , to napewno będziemy ostatnim białym krajem w eu.

lolheadz.png
Opublikowano

Uważasz, że człowiek czarny jest gorszy ? Że Polska dla Polaków, a co z Wielką Brytanią kozaku ? W uj duży % społeczeństwa tam to Polacy i inni imigranci a ty pieprzysz o nacjonalizmie w Polsce, choć pewnie sam nie znasz historii swojego kraju ani kultury innych ludzi. Dla Ciebie Islam to po prostu sami terroryści i fanatycy. Jesteś żałosny, nietolerancyjny i ogólnie ubogi umysłowo człowiek ;/ Szkoda, że tacy ludzie wciąż się rodzą.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

@up

nie szkoda ze tacy ludzie jak ty się rodzą do czarnuchów nic nie mam, mówisz mi o imigrantach w Uk z polski ale co to ma wspólnego oni nie chcą brytyjczyką narzucic swojej kultury

Free palestina ;)

Roman Dmowski - " gdyby polska nie miałaby tylu żydów nie było by tyle zaborów" ten cytat mówi tez o takich ludziach jak ty.

downheader.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...