Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa monitory

Neneko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podłączyłem monitory według filmu na yt. Problem w tym, że w drugim monitorze nie ma menu. i za każdym razem jak chce coś włączyć napierw muszę włączyć na pierwszym monitorze i dopiero potem przesunąć na drugi. Czy jest włączenia pasku startowego również do drugiego monitora? Problem jest również na filmie, ale chłopak chyba się tym nie przejmował, a może nie ma takie sposobu.

Opublikowano

Chodzi Ci o menu start? Ono jest tylko na monitorze głównym. Tak samo aplikacje będą Ci się włączać na monitorze głównym a później możesz je przenosić na drugi. Przynajmniej u mnie tak jest :v

Opublikowano

Polecam zainstalowac windows 10 tam problem ten nie wystepuje.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
16 minut temu, el capo napisał:

Chodzi Ci o menu start? Ono jest tylko na monitorze głównym. Tak samo aplikacje będą Ci się włączać na monitorze głównym a później możesz je przenosić na drugi. Przynajmniej u mnie tak jest :v

Nie ma możliwości dodania go również do drugiego? 

Opublikowano

Znalazłem jeden program ale za 25 dolanów. Ma 30 dni triala więc możesz spróbować tu

Edit: Jest tego chyba więcej więc poszukaj :)

Opublikowano

Windows ma opcje załączenia na drugim monitorze paska wystarczy ją użyć. 

Bez problemu można na większej ilości monitoró i bez problemu na każdym jest menu dostępne.  

Niektóre programy zawsze uruchamiają się na głównym ekranie , inne znowu zapisują pozycję gdzie ostatnio były otwierane i tam sie uruchamiają. W razie braku pozycji wracają do głównego ekranu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...