Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam serwer na bukkicie i tryby na Multiverse. Jak gracz umiera, to wywala caly serwer :/ Zna ktoś może plugin/skrypt na naprawę tego błędu? Zależy mi żeby gracz który umarł w świecie PvP odrodził się na spawnie światu PvP.

Z góry dziękuje.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukam pluginu lub skryptu na odrodzenie na spawnie po śmierci
Opublikowano

Ja na twoim miejscu ustawiłbym spawna na tym świecie z pvp, żeby gracz, który umarł się tam odrodził, komenda /setspawn.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

Mam kilka trybów i jak ustawiam spawna to jest jeden na cały serwer :/ Na każdym świecie jest spawn ustawiony komendą /mv setspawn ale nie działa po śmierci :/

Opublikowano
51 minut temu, sasiad11 napisał:

Mam kilka trybów i jak ustawiam spawna to jest jeden na cały serwer :/ Na każdym świecie jest spawn ustawiony komendą /mv setspawn ale nie działa po śmierci :/

Spróbuj użyć komendy do modyfikacji miejsca respawnu dla danego świata. ;)

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano
4 godziny temu, Marosking napisał:

Spróbuj użyć komendy do modyfikacji miejsca respawnu dla danego świata. ;)

To jest ukryta treść, proszę

Nie działa :/ Dalej wywala serwer :/ Wyświetla się "Twoje domowe łóżko zostało zniszczone lub usunięte" i nie da się wcisnąć Respawn :/

Przy okazji:

Jak wyłączyć odpychanie graczy bo mnie denerwuje :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może to być wina nieaktualnej wersji pluginu. Z odpychaniem graczy jest ciężko, od wersji 1.9+ wgrali to, pluginu jeszcze nie spotkałem na to poza premium vanishem, ale to inna kwestia. 

• 8 miesięcy temu...
  • 4 lata później...
Opublikowano

per world plugins 
pomoże zapewne z tym wszystkim ustawia wtedy oddzielne pliki dnych dla każdego świata i możesz tam ustawić oddzielny spawn jeśli to nie zadziała spróbuj zainstalwać DeluxeHUB i/lub DeluxeMENUS dawno nie używałem więc nie wiem czy obydwa trzeba ale znajdziesz na spokojnie najwyżej szukaj na blackspigota