Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ALL.

Otóż mam taki problem... bede sie streszczal : Chce nabic range skilli magicznych, ide na kukle i tu sie zaczyna problem chce wlaczyc auto atak ale wlancza mi tylko auto atak hita jak zrobic by miec auto atak skilli? Z góry dzieki za pomoc bedzie +. Pozdrawiam

Opublikowano

Kompletnie nie rozumie, o jaką Ci gre wogóle chodzi itp. napisz, bo wątpie żeby ktoś to zczaił :D

Opublikowano

To chyba zrozumiale ze cabal:) CHodzi mi o to ze jak bije taka kukle by nabic se pkt magi to chce se zostawic by samo bilo i isc np na kolacje, ustawilem w opcjach to wali auto ale tylko hitem a chce by walilo samo skillami. Wiem ze tak sie da bo juz mialem tylko instalowalem na nowo cabala i sie ustawienia pozmienialy:/ I teraz pytanie do was jak to ustawic? Mysle ze napisalm teraz zrozumiale:) Sory za post u gory ale pisalem nie zastanawiajac sie co pisze:P Pozdrawiam.

Opublikowano

Doublepost - warn. Używaj opcji "Edytuj"

@Topic

Spróbuj zablokować jeden klawisz ze skillem (np łyżką, widelcem). Lub przytrzymaj i zminimalizuj okno Cabala trzymając przycisk. Potem możesz puścić. De facto postać będzie biła jednym skillem, ale to zawsze coś...

Co do Autoattack - możliwe, że usunęli opcję autoataku skillami, bo każdy na noc zostawiał na kukłach ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...