Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszystkich. Mam takie pytanie. Mam mentala 35 lvl , aktualnie czekam na bojowca więc łowię małże, i mam staty rozdane w taki sposób iż : sila 73, wit 39... No i nie wiem czy bardzo zwalilem sprawę czy nie. Z eq tego co mam to tak : rib +9 z przeszywki +2 10 % sr bez -, smiertelka +7 z witala +2, co proponujecie jescze kupic do eq zeby mi się dobrze expiło? Myslalem o jakichs ebonitkach +7, ale np jaki naszyjnik i jakie co? Proszę o pomoc. Nagrodzę.

Opublikowano

Zapomnialem dodac iż mam srebrną +7. No na s6 gram na grymuarze i mysle ze nie bedzie mnie zbytnio stac na ebo +9, mysle bardziej o +7,8 . Mam tez zelka +6,

Opublikowano

Eh jeżeli cie stać to kup zwój z is i ci cofnie punkty i sobie rozdasz a jeżeli wolisz darmowy sposób to kup dużo pigułek i cofaj te punkty a eq masz spoko

sygnature.png

Opublikowano

branza srebna+9 ebony+9 buty z hp minimum 1k help zelak+9 najlepiej z trutka smiertelna+9 z kd defa i wita po jakims czasie odroisz straty

teraz laduj w vit i itemy z hp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
sila 73, wit 39...

po 1 staty u mentala sie rozdaje na odwrot

To jest ukryta treść, proszę

po 2 jak dla mnie naszyjnik z bonem hp 1,5-2k hp rib jakies wieksze srednie, i mozesz expic w v1 po 2-3 grupki

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

UP@@@@

nareszcie ktos taki :)

JaTuStoje mowil mi ze sie idzie 2STr 1 Wit hahahah :P

A to nie prawda...bo wtedy masz mniej defa i i tak dupiaty atak...

zeby wzmocnic atak kupujesie riba sr przynajmniej 20 :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

No teraz się przekonalem wlasnie ze 2 wit 1 sila, zawsze myslalem ze tak idzie sie bodym... Ale z eq dobrze??? Na 35 lvl w v1 ??? Lol , dam rade???

Opublikowano

Z dobrym eq,6k hp+ i bojowiec to tak. A jak jeszcze buff dojdzie to będzie gładko szło po parę grupek ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

w mentalu jezeli dajesz w wita to ci dodaje do defa 1 pkt w wita to jeden punkcik defa wiecej czyli jak masz wita na 90 to ci to duzo da :)

Opublikowano

Aha, i teraz rozumię o co w tym wszystkim chodzi. Chcialem tez troche atk :D Dobra chłopcy/dziewczęta , dziekuje wam za pomoc, kazdy dostaje nagrodę.;)

Opublikowano

Hest to możliwe....

Niejestem zbyt szanującym się USEREM, więc niemusisz dawać +..

Jaka w tym logika??

Ktoś zawsze będzie chciał Mi zrobić na złość, czyli jaka jest odwrotność??

POZDROX Dla All Userów MpcForum.Pl

Opublikowano

Jeżeli robić mentala to all punkty do witala po to się robi mentala aby miał dużo obrony.

Jeżeli robić bodego to all punkty do siły po to się robi bodego aby miał dużo ataku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...