Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry komputer?

eXittt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj budżet na komputer to złoże ci coś lepszego.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Składak i tak Ci przyjdzie złożony jeżeli taką opcje wybierzesz.

#1  MOBO: Gigabyte GA-B85M-D3H CPU: Intel CORE i5-4460 GPU:  Gigabyte Radeon RX 470 G1 Gaming RAM: G.Skill DDR3 8GB RipjawsX 1600MHz CL7  

PSU: Thermaltake Smart SE 630W HDD: WD Caviar Blue 1TB SSD: ADATA Premier Pro SP920 CASE: Raijintek Arcadia Monitory: Iiyama E2481HS

#2  MOBO: Gigabyte B450 AORUS ELITE CPU: AMD Ryzen 5 2600 GPU: Gigabyte GeForce RTX 2060 OC RAM: G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3200MHz  CL16  

PSU: SilentiumPC Vero M2 600W  SSD: SSD Silicon Power Ace A55 512GB CASE: SilentiumPC Regnum RG4T  Monitory: Acer Nitro VG240YUbmiipx

Opublikowano

Jak lubisz przeplacac na gotowce to juz twoj wybor.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano

Ja prosto ci odpowiedzialem. Nie wiem czy wiesz ale skladaki tez mozna brac na raty. :10_wink:

Opublikowano

Pytalem czy moje oczekiwania spelni a nie jaki budzet i nie rozumiesz ze musze go wziasc na raty co mi da to jak zlozysz mi go nic pytalem czy oczekiwania spelni a nie ze przeplace

Opublikowano
Przed chwilą, el capo napisał:

Bierz. To Twoja kasa. A do Twoich potrzeb powinien być spoko

O taka odpowiedz chodzilo, dzieki. 

Opublikowano

No chociaz probowalem naprowadzic cie na wlasciwa droge. o.O W jakie gry masz zamiar grac na tym gotowcu? To wszystko zalezy w co bedziesz chcial grac, nie kazda gra pojdzie ci na tym w 120fps.

@el capo gry maja rozne wymagania i nie wprowadzaj w blad bo wszystko na tym w 120fps nie bedzie chodzic.

Opublikowano

Przecież nie napisał o jakie ustawienia graficzne mu chodzi. Minecrafta na mikrofalówce odpalisz w 60fps a jak pogrzebie w fortnite to powinno mu sie udać dobrą ilość fps osiągnąć. Nie wiem w czym problem

Opublikowano
28 minut temu, Kaori. napisał:

No chociaz probowalem naprowadzic cie na wlasciwa droge. o.O W jakie gry masz zamiar grac na tym gotowcu? To wszystko zalezy w co bedziesz chcial grac, nie kazda gra pojdzie ci na tym w 120fps.

@el capo gry maja rozne wymagania i nie wprowadzaj w blad bo wszystko na tym w 120fps nie bedzie chodzic.

Nagrywanie a nie granie w 120 inne gry pojda bo patrzylem na yt jak chodza

• Aive zmienił(a) tytuł na Czy to dobry komputer?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...