Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Zostałeś wyrzucony przez PB" w BF4

TheRysieGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wyglada tak że jak chce wejść na jakis serwer to wywala mi błąd "zostałeś wyrzucony przez punkbustera" bez zadnego ban itp zadne hasztagi nic. samo "zostałeś wyrzucony przez punkbustera"

Wchodze normalnie na serwer, wchodze na niego, jestem przez jakies 2sekundy na nim strzele sb 2 razy i nagle czarny ekran laduje sie do menu i ten komunikat co pisalem wyzej.

Robilem chyba wszystko, naprawa na origin, aktualizacja net framework, tego Bustera naprawialem w plikach tam, reinstalowałem tego punkbustera, pobierałem z neta jakas wersje tego punkbustera, bawiłem sie w "usługi" włączałem wylaczalem, ustawiłem jako administrator all, wyłączyłem firewalla xD Nic... kompletnie nic...

Edit. Zapomniałe dodac ze konto kupiłem ale nie ma nic o tym ze konto jest z banem gdziekolwiek.

Opublikowano

Tak sprawdzalem spojnosc... 3 razy :)

Nie jestem pewien bo nie mam jak sie upewnic nawet ale no nic nie wskazuje ze mam bana, moge wejsc na chwile na serwer, widzee ludzi moge strzelic pare razy ale no po jakis 5 sekundach mnie wywala z błędem :P

• Aive zmienił(a) tytuł na Battlefield 4 PunkBuster problem
  • pannikodem zmienił(a) tytuł na ""Zostałeś wyrzucony przez PB" w BF4
Opublikowano

Próbowałeś którejś z tych opcji?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

• Aive zmienił(a) tytuł na "Zostałeś wyrzucony przez PB" w BF4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...