Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecicie jakąś książkę?

Amove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiejś książki z gatunku akcji/psychologicznych, w coś co można się wciągnąć,naczytałem się już tych Horrorów ,przebijanie  gwozdziami rodzine do podłogi to już nie dla mnie  ?

Opublikowano

Ale chciałbyś aby ta psychologia była tylko taką otoczką fabularną mającą bardzo mały wpływ na ogólną fabułę czy chcesz aby to był główny wątek. Czy po prostu chcesz widzieć jak jakiś bohater ma rozterki nad sobą?

Opublikowano
4 godziny temu, Lukora napisał:

Ale chciałbyś aby ta psychologia była tylko taką otoczką fabularną mającą bardzo mały wpływ na ogólną fabułę czy chcesz aby to był główny wątek. Czy po prostu chcesz widzieć jak jakiś bohater ma rozterki nad sobą?

Bardziej taki główny wątek, ale bohater z rozterkami czemu by nie 

Opublikowano

No to mam do przedstawienia Ci dwie pozycję;

Stephen King ,,Ostatni bastion Barta Dawesa'' w skrócie bohater ma dużego pecha w życiu co zmienia jego psychikę.

Druga również od niego ,, Oczy Smoka'' książka trzyma w napięciu w późniejszej fazie pokazuję również przemianę bohatera. Dosyć ciekawa fabuła, która podobno jest kontynuowana w innej ale niestety nie znam tytułu dalszej części(więc jeżeli wiesz o co może chodzić to możesz napisać) 

Opublikowano

Polecam "Nawiedzony dom na wzgórzu" nawiązuję on do serialu. 

• Aive zmienił(a) tytuł na Polecicie jakąś książkę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...