Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje sklep dla serwera Minecraft z możliwością wypłaty pieniędzy - co wybrać?

NeziakOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam planuje podłączyć do mojego serwera na hostingu crafthost.pl itemshop na którym będę mógł normalnie zarabiać dobrze bedzie jak pieniążki bedą mogły wpływać mi na konto paypal ale moze byc tez na karte prosze o pomoc !

• Biter. zmienił(a) tytuł na Poszukuje itemshopa z możliwością wypłacania pieniędzy
Opublikowano

Za darmo raczej czegoś takiego nie znajdziesz.

Opublikowano

Tebex (kiedyś buycraft) w darmowym planie oferuje limit transakcji do 250£ czyli ok. 1200PLN. Nie jestem pewien, ale limit chyba resetuje się co miesiąc, a wydaję mi się, że tak było jeszcze rok temu. Jak już nawet osiągniesz ten limit to raczej ~50zł miesięcznie to nie jest problemem tym bardziej, że nie musisz tego sklepu hostować. Jedynym minusem może być to, że gracze nie mają portfelu w sklepie, ale zawsze można to rozwiązać walutą serwerową, którą można na serwerze wymienić na rangi, przedmioty i co tam zechcesz sprzedawać. Zrobienie takiej waluty nie jest najtrudniejszą rzeczą, więc też ogromnych pieniędzy za taki mały plugin nie zapłacisz.

VGE BEZ TŁA.png

• Marosking zmienił(a) tytuł na Poszukuje sklep dla serwera Minecraft z możliwością wypłaty pieniędzy - co wybrać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...