Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 150zł

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, naszła mnie ochota na wymianę słuchawek dousznych na nauszne, borykam się jedynie z kwestią wyboru na co padnie decyzja.

Możecie mi coś zaproponować w tej cenie? Przede wszystkim chodzi mi o dobre brzmienie muzyczne, sprzęt nie musi nie wiadomo jak wyciszać otoczenia, w sumie wcale nie gra to dla mnie roli.

Żadne Superlux nie wchodzą w grę, miałem 2 modele i wszystkie rozpadły się po roku przy traktowaniu jak członka rodziny.

Aktualne strzały:

AKG K52

AKG K511

343731479829004887779.png

Opublikowano
Dnia 28.10.2018 o 09:24, Tremo napisał:

Od 3 lat używam krakenów i nigdy mnie nie zawiodły, taka sama jakoś dźwięku, trzymają się tak jak przy kupnie, także wygłuszają.

Tutaj znalazłem ofke o 34zł więcej https://www.morele.net/sluchawki-razer-kraken-mobile-neon-yellow-rz04-01400200-r3m1-797167/

Zapomniałem dodać, że istotne dla mnie jest to, by całe uszy chowały się w słuchawkach bezproblemowo, jak to wygląda w kwestii razera?

343731479829004887779.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...