Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jurassic MU 97d

karzelmk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem administratorem tego serwera ale mam zgode na reklame :)

Dobry wieczór wszystkim, oto informacje z serwera, w przypadku, gdy ktoś chce zaprosić swoich przyjaciół do gry, pamiętajcie, że ta wersja lubi tylko dinozaury starej szkoły, dlatego ten serwer nazywa się jurassic, dla Że mieli wątpliwości, haha! Czekamy na was, aby zabawić się na serwerze jakości moi ludzie.

Dobry wieczór dla wszystkich, tutaj przyniosę wam wszystkim informacje z serwera, zapraszam do zabawy swoich znajomych, pamiętajcie, że ta wersja jest tylko dla dinozaurów starej szkoły, dlatego postanowiliśmy nazwać ten serwer jurajskiego. Będziemy czekać, aż będziecie się dobrze bawić, grając na tym wysokiej jakości serwerze.

▅ ▆ . twoja jurajskiego . ▆ ▅
★ wersja: 97 d ✔
★ strona internetowa: http://jurassicmu.ml
★ ope: 1500 x ✔
★ Drop: 40 % ✔
★ maksymalny poziom: 350 ✔
★ punkty na reset: 300 ✔
★ poziom: 5/7 ✔
★ maksymalne statystyki: 32767 ✔
★ server 0 % lag! ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔ ✔
★ serwer 100 % wytrzymały! Nie, nie, nie, nie
★ Online 24/7 ✔

Pierwszy gracz ktory zdobedzie 300 res dostaje set full :)

Moj nick SamuroPL chetnie pomoge na starcie :)

Opublikowano

Nie no słaboo i nikt nie gra, server martwy jedynie można samemu sie pobawić ^^ polecam WoG-a jednak ciągle sie rozwija i server Retro co raz więcej online :>> Mega

Opublikowano

Jak nie zdazyles zauwazyc serwer zostal dopiero wlaczony. Wypowiadasz sie w temacie a grasz na serwerze sezon 3000 ktory woogole coniektorych nie interesuje.

Ja gram czym szybciej zaczniecie tym wiecej nadrobicie :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...