Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszamy na projekt z przyszłością ! YourTS.pl Poszukujemy administratorów !

Silence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sWUABbZ.png

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
45 minut temu, Gorzał napisał:

Dobrze, było jak bym nie musiał brać tej prezentacji pod lupę bo nic nie widać.... Pozdro

U mnie wszystko widać , ale nie wiem od czego to zależy... ale mimo wszystko ładnie się prezentuje i nie bierzemy jakiś template jak połowa Ts-ów :)

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
7 godzin temu, AceGraphic napisał:

U mnie wszystko widać , ale nie wiem od czego to zależy... ale mimo wszystko ładnie się prezentuje i nie bierzemy jakiś template jak połowa Ts-ów :)

Co do teamspeka jako serwer to nie polecam ze względu kto tam jest Technikum mam na myśli Adeo, każdy go zna i wie co robi.... Polecam przeczytać trochę opinii o nim lub dowiedzieć się co robił ?

Opublikowano
10 godzin temu, Gorzał napisał:

Co do teamspeka jako serwer to nie polecam ze względu kto tam jest Technikum mam na myśli Adeo, każdy go zna i wie co robi.... Polecam przeczytać trochę opinii o nim lub dowiedzieć się co robił ?

Adeo został oficjalnie wyrzucony dzisiaj ! :) Nikt nie wiedział po prostu że taki jest.

12 godzin temu, Yaesthy napisał:

Z tego co wiem to TeamSpeak pod nazwą: ELEMENTRIS, miał podobną, lecz z inną kolorystyką.

Na pierwszy rzut oka jest dobrze, ładna prezentacja, ale jak się bardziej zagłębimy to już wychodzi na minus bardzo, opinia oraz screeny na "konkurencyjnym" forum o tematyce TeamSpeakowej mówi chyba sama za siebie o was.

Co do prezentacji to NIKT JEJ NIE POSIADA kupiłem i zamówiłem ją za 60 zł u grafika , dowody moge pokazać :)  a co do " konkurencji" móglbym prosić o zdjęcie SS ? bo nigdy nie reklamujemy sie u innych osób , a co do innego forum , osoba groziła nam atakami DDOS wiec została zbanowana , nie mamy sobie nic do zarzucenia dbamy o użytkowników a jeżeli chodzi o IP to tylko ja mam do tego dostęp i jak kazdy ts na starcie faktycznie miał jakieś problemy ale wszystko zostało rozwiązane :) 

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

REF ! 

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

Podoba mi się wykonanie prezentacji, ale u mnie jest ona beznadziejnie widoczna, chcąc powiększyć ją staje się pikselozą. Jednak od strony estetycznej ujęła mnie, więc jak najbardziej na +.

Mimo to przeglądając Twój serwer, zaczęłam czytać regulamin i znalazłam punkt, po którego przeczytaniu, przez śmiech nie mogłam się skupić na czytaniu reszty. Mianowicie chodzi o §14 w Zasadach Ogólnych: ,,,Właściciel ma prawo do zbanowania osoby bez powodu." Zrozumiałam to tak, że Właściciel mając - przykładowo - gorszy dzień może wejść na serwer, spojrzeć na mój nick i stwierdzić: ,,Nie podoba mi się." Po czym ja - ciągle przykładowo - otrzymuję wiadomość: ,,You're banned from the server".

Proponuję jakoś to złagodzić. Rozumiem władza władzą, ale nie dajmy się zwariować ;)

tumblr_static_he3igb07xdwkgkw8kcws884w_6

Opublikowano
Dnia 2.11.2018 o 20:25, Julow napisał:

Podoba mi się wykonanie prezentacji, ale u mnie jest ona beznadziejnie widoczna, chcąc powiększyć ją staje się pikselozą. Jednak od strony estetycznej ujęła mnie, więc jak najbardziej na +.

Mimo to przeglądając Twój serwer, zaczęłam czytać regulamin i znalazłam punkt, po którego przeczytaniu, przez śmiech nie mogłam się skupić na czytaniu reszty. Mianowicie chodzi o §14 w Zasadach Ogólnych: ,,,Właściciel ma prawo do zbanowania osoby bez powodu." Zrozumiałam to tak, że Właściciel mając - przykładowo - gorszy dzień może wejść na serwer, spojrzeć na mój nick i stwierdzić: ,,Nie podoba mi się." Po czym ja - ciągle przykładowo - otrzymuję wiadomość: ,,You're banned from the server".

Proponuję jakoś to złagodzić. Rozumiem władza władzą, ale nie dajmy się zwariować ;)

Oj kurczę! :D przepraszam możliwę że pomyliłem się gdy go pisałem a było to prawie 4 lata temu :) Poprawiam to ! :) A co do grafiki ciesze się , że się tobie podoba w sumie właśnie o to chodzi gdyż chcemy się wyrózniać i nie brać gotowców ;)

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

Opublikowano

przezentacja jak do metina :D ale to nie zmienia faktu że ładnie wykonana.

spacer kontakt jest całkowicie pusty

image.png

między moim nickiem a spacerem (ten co oddziela obsługe botów muzycznych a poczekalnie) przydałby się pusty kanał wyglądałoby to lepiej :)

a więcej nic do zarzucenia nie mam.

Powodzenia chłopaki!

Opublikowano
22 godziny temu, SpisN napisał:

przezentacja jak do metina :D ale to nie zmienia faktu że ładnie wykonana.

spacer kontakt jest całkowicie pusty

image.png

między moim nickiem a spacerem (ten co oddziela obsługe botów muzycznych a poczekalnie) przydałby się pusty kanał wyglądałoby to lepiej :)

a więcej nic do zarzucenia nie mam.

Powodzenia chłopaki!

Siemasz ! Co do prezentacji to chciałem aby ładnie wyglądała i się wyróżniała :P Co do kontaktu to jeszcze jest brak opisu ze względu iż sklejam ekipe i dopiero jak będzie pewna grupa to dodam wszystko :) poza tym na TS siedze prawie 24 godziny na dobe :P Co do spacera właśnie tak myślałem, już to robię i bardzo dziękuje za miły komentarz ! :)

⛩️Droga bushido ⛩️

════════════════════════

1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...