Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Działy MPC i inne.

Protektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, nie będę robić 30 tematów tylko będę to edytować i odznaczać najwyżej technika lub kogoś z waszej załogi.

1.
Jestem za tym, aby usunąć część działów które w zasadzie umarły już jakiś czas temu, wiadomo że to forum opiera się o MT2 > CS > LOL > MC coś jeszcze się tam znajdzie, ale są działy które wgl nic nie wnoszą, po co tam nabijać posty, czy też zbędnie szukać kogoś na stanowisko, co gorsza dawać tą moderacje komuś kto ma inną pracę i też brak wiedzy na temat danej gry, tematyki. Pomysł taki osobisty, pewnie znajdziecie jakąś ciekawą alternatywę.

2.
Limit like -
od jakiegoś czasu miałem sytuację kiedy rozdawałem like komuś że przy stanie 15 oddając 10 już tych pozostałych 5 nie mogłem, nie jestem pewny czy ten problem dotyczy też obecnego stanu sprawy z ostatnich 2 dni kiedy nastały zmiany.

3.
Punkty ostrzeżeń -
Bywały sytuacje że pkt ostrzeżeń same nie schodziły BA! nawet się dublowały, po co robić pod górę GM żeby to zdejmował, praca dla technika raz a dobrze zrobić i będzie malina.

4. Bot muzyczny -
Nie jestem pewny czy kiedyś było na MPC bot który dawał jakąś muzykę, jasne jest to mało istotne, ale jeśli ludzie będą wykazywać chęć to śmiało można dodać.

@Lord Makin @Nightmare'

44991681_252408725445635_982146642775900

45064131_647663958960505_150609767037927

bgfp marvelia.png

Opublikowano
9 minut temu, Protektor napisał:

Yo, nie będę robić 30 tematów tylko będę to edytować i odznaczać najwyżej technika lub kogoś z waszej załogi.

1.
Jestem za tym, aby usunąć część działów które w zasadzie umarły już jakiś czas temu, wiadomo że to forum opiera się o MT2 > CS > LOL > MC coś jeszcze się tam znajdzie, ale są działy które wgl nic nie wnoszą, po co tam nabijać posty, czy też zbędnie szukać kogoś na stanowisko, co gorsza dawać tą moderacje komuś kto ma inną pracę i też brak wiedzy na temat danej gry, tematyki. Pomysł taki osobisty, pewnie znajdziecie jakąś ciekawą alternatywę.

2.
Limit like -
od jakiegoś czasu miałem sytuację kiedy rozdawałem like komuś że przy stanie 15 oddając 10 już tych pozostałych 5 nie mogłem, nie jestem pewny czy ten problem dotyczy też obecnego stanu sprawy z ostatnich 2 dni kiedy nastały zmiany.

3.
Punkty ostrzeżeń -
Bywały sytuacje że pkt ostrzeżeń same nie schodziły BA! nawet się dublowały, po co robić pod górę GM żeby to zdejmował, praca dla technika raz a dobrze zrobić i będzie malina.

4. Bot muzyczny -
Nie jestem pewny czy kiedyś było na MPC bot który dawał jakąś muzykę, jasne jest to mało istotne, ale jeśli ludzie będą wykazywać chęć to śmiało można dodać.

1. Gdybyś dobrze obserwował forum, to wiedziałbyś, że ostatnio @Aive posprzątała praktycznie wszystkie działy, zostały też zrobione porządki w ich strukturze i te nieaktywne i nierokujące zostały usunięte i scalone. Także jesteśmy obecnie w dobrej sytuacji, reszta działów może wymagać co najwyżej drobnych korekt.

2. Limit odnawia się dokładnie co 24h dla każdej nadanej reakcji.

3. Było już poruszane, teraz nie będzie to problem.

4. To troszkę pachnie 2010 rokiem, raczej się dziś takich rozwiązań nie stosuje ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1. Większość działów już została przejrzana i te, w których był mały ruch, zostały połączone z innymi - np. innymi MMO. Jeżeli natomiast masz na myśli jakieś konkretne działy lub subfora - daj znać, wszystko można sprawdzić i przemyśleć, czy nie byłyby wskazane jakieś zmiany.  Jestem na nie otwarta. ;) 

Resztę wyjaśnił przedmówca, więc odniosę się tylko do tego, bo tym zajmuję się już jakiś czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...