Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.12.2][Inne] UNIVERSESURVIVAL.PL

Sopher.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

strona_info.png

https://sv.mcuniverse.pl

ip_info.png

rakieta_napis.png

rakieta_info.png

rakieta_item.png

du1_napis.png

du1_screeny.png

planety_napis.png

planety_ikony.png

pokładowy_napis.png

pokładowy_info.png

drużyny_napis.png

wiecej_info.png

czat_napis.png

czat_info.png

www_napis.png

wiecej_info.png

rangi_napis.png

wiecej_info.png

Jest to wstępna wesja prezentacji serwera. Wiele rzeczy jeszcze nie zostało udostepnionych, dlatego obserwuj naszą prezentację, aby być na bieżąco :)
Więcej informacji znajdziesz na naszym forum, odnośnik na stronie serwera.

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][1.12.2][Inne] SV.MCUNIVERSE.PL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomysł na serwer bardzo fajny, innowacyjny. Bardzo ładna i przejrzysta reklama. Nie umiem się już doczekać otwarcia serwera :D

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano

unknown.pngunknown.pngunknown.pngunknown.png

W tym tygodniu podeślę jeszcze więcej zdjęć nowych potworów (a może i coś więcej - bossy), które będą dostępne na serwerze
Jeśli chcesz być na bieżąco z aktualizacjami dot. serwera zapraszamy na naszego discorda.

Opublikowano

@Yadomi

Planowaliśmy otwarcie serwera (beta testy) w tym miesiącu, ale zostało jeszcze mega dużo rzeczy do zrobienia, a z czasem niestety słabo :/ Aktualnie poszukujemy chętnych osób do pomocy przy serwerze, aby to sprawnie i szybko poszło lecz nikt się nie zgłasza :/

Opublikowano

Macie jakiś oddzielny post z poszukiwaniem osób do administracji, czy trzeba się zgłosić bezpośrednio do Ciebie? Jestem chętny do pomocy.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dawno nic nie wrzucałem. Nie oznacza to, że porzuciliśmy pracę nad serwerem - wręcz przeciwnie, byliśmy tak "wkręceni" w tworzenie serwera, że nie było na nic więcej czasu :)
Pomyślałem, że lepszą formą informowania was o nowościach na serwerze jest tworzenie krótkich zwiastunów, oto pierwszy z nich: 

W tym miesiącu pojawi się jeszcze kilka krótkich zwiastunów prezentujących: planety/ nowe potwory/ bossy/ mechanikę podróży po planetach.

Taką mam nadzieję :)

Jeśli chcesz być na bieżąco z wszystkimi aktualizacjami/ postępem prac na serwerze/ masz jakieś pytania odnośnie serwera zapraszamy na naszego discordahttps://discord.gg/zRxPFuE

Dodam jeszcze, że zmienił się adres strony internetowej serwera: https://universesurvival.pl/ (całość jest już na wykończeniu, w tym tygodniu udostępnię Wam konto demo, aby każdy mógł zobaczyć jak działa panel gracza - w tym dziennik pokładowy). Oczywiście taka informacja pojawi się wcześniej na discordzie więc serdecznie zapraszam! :) 
  • Marosking zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][1.12.2][Inne] UNIVERSESURVIVAL.PL
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...