Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonMu | Start Nowej Edycji 26.10.2018 godz. 18.00! | Sezon 6ep3 | exp: 600x, drop:30%

Dragonmu24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

top2.jpg

NOWA EDYCJA NA DRAGONMU! START 26.10 godz. 18.00 !  

new_edition_8.jpg

witaj.png

Serwer DragonMu powstał w 2012 roku i od tego czasu odbyło się na nim 9 bardzo dobrych edycji. Po krótkiej przerwie, 10 marca 2017 powróciliśmy w nowej, lepszej odsłonie. Poprawiliśmy mnóstwo rzeczy i ustawień,
naprawiliśmy wiele bugów, zmieniła się szata graficzna. Dodaliśmy m.in. nowe funkcje na stronie i w grze. Poprawiliśmy zbugowane koszty resetów, drop brakujących itemków,
zwiększyliśmy drop zen, przywróciliśmy spoty na arenie, dodaliśmy mnóstwo nowych spotów na różnych mapach, w tym Zen-Spoty na Kalimie 7 i spoty PVP na Vulcanus, wprowadziiśmy offtrade w Lorencii za WCoinsy, możliwość wymiany WCoinsów na Platinum Coinsy, odpaliliśmy XShopa, wprowdzaliśmy unikalne itemy do gry (np. Jewel of Kundun), system nagród za GR, system osiągnięć na www i wiele innych. Wszystko po to, aby zapewnić Wam najlepsze miejsce do grania w MU w Polsce!

Nadchodząca edycja będzie 15-tą na serwerze. Startujemy 26 października, w piątek o godz. 18.00. Przygotowaliśmy dla Was kilka ciekawych zmian m.in. dynamiczne spoty na Vulcanus, zgarnianie WCoins za udział w BC/DS/CC, poprawiony balans PVP! Nie może Cię zabraknąć na Nowej Edycji!

Oficjalna strona: http://www.dragonmu.pl
Facebook/Forum: FB Fanpage
Download: Link

infopl.png

Nazwa serwera: DragonMu
Wersja: Season 6 Episode 3
Exp: 600x
Drop: 30%
Max il. graczy online: 600+
Parametry techniczne: serwer dedykowany VPS, IGCN pliki premium, ImperiaMu premium

ustawienia.png

Exp System:
PvP - 600x
VIP Status - 800x
Exp Event: 1,5x

Drop System: 
PvP - 30%
VIP Status - 40%
Exp event- 1.2x

HP Mobs: 100%

Max staty: 32767

Reset:
na 400 lvl
Progresywny koszt: 5kk (1+res) zen
Nagroda za reset: 2 Platinum Coins

Reset statystyk: 500 * (1+res) pkt do rozdania

Grand Reset:
na 100 resecie
Nagroda: 1000 Platinum Coins
cena: 2 kkk zen

Reset statystyk - 7000*(1+GR) pkt do rozdania 
Grand Reset Bonus System 

Wymagane lvle dla:
Gildia: 150 lvl
Alliance: 1

Stadion: 200 lvl

Marry: 200 lvl
DK: 1 lvl
DW: 1 lvl
Elf: 1 lvl
SU: 1 lvl

RF: 1 lvl
MG: 220 lvl
DL: 250 lvl

Max Level Item: +15+28

Success rates:
Jewel Of Soul: 75% - 50% (luck & bez luck'a)
Jewel Of Bless: 100%
Jewel Of Life: 60%
Jewel Of Harmony: 80%
Jewel Of Creation: 80%
Jewel Of Guardian: 80%
Item +10: 70% (90% z luck'iem)
Item +11: 65% (85% z luck'iem)
Item +12: 60% (80% z luck'iem)
Item +13: 55% (75% z luck'iem)
Item +14: 50% (70% z luck'iem)
Item +15: 45% (65% z luck'iem)

webpl.png

Vote reward system: zdobywaj kredyty za głosowanie w toplistach
Goblin coins: zdobywaj punkty za udział w event'ach i czas spędzony w grze

Add stats: rozdawaj szybko i wygodnie punkty na stronie 
Referral system: zdobywaj 500 PC za każdego zaproszonego gracza (Twój znajomy również otrzyma 500 PC) 
Achievement System: zdobywaj Platinum Coins za osiągnięcia
Grand Reset Bonus System: zdobywaj nagrody za GS
Exchange system: wymieniaj Goblin coins na Platinum Coins
Clear PK: usuń z postaci status PK

WebShop: wymieniaj swoje Platinum Coins na itemy

Eventy

Blood Castle, Devil Square, Chaos Castle, Illusion Temple, White Wizard
Castle Siege, Kalima, Kanturu, Loren Deep, Golden Invasion, Cherry Blossom,
CryWolf, Battle Soccer, Duel, Guild War, Drop Event, Exp Event 

Screeny

Opublikowano
Dnia 23.10.2018 o 19:06, Asheldon napisał:

Można wejść i zagrać przed otwarciem?

Jasne wbijaj, jak chcesz jakieś itemki lub staty to napisz nam priv najlepiej na fb.

Opublikowano

Zobaczymy, czy tak interesująco, czy to nie będzie kolejny odgrzewany kotlet.

- Klient gry na stronie serwera jest prawidłowy do pobrania, czy ten tutaj na stronie który podaliście? Różnica jest chyba z 30-50 MB.

- Właśnie, jak z expem w party? Czy moby są tak przekokszone, że potrzeba EE do party? ;)

- Będą w sklepie do kupienia skille, czy też będzie trzeba dropić?

- Czy 5kk za resa to nie dużo?

- Dlaczego wszystkie postacie są od pierwszego poziomu, a MG i DL od 220, 250?

- Jak wygląda balans w PvP?

- Platinum Coinsy, to odpowiednik Kredytów, czy W Coinów?

- Jak wygląda nagroda za resa? Z tego co doczytałem to  2PC -czy to nie za mało?

- Nagroda za GR?

- Spoty z mobami są w jakiś sposób zaznaczone na mapie? Ile przypada potworów na spot?

- Resa możemy robić w grze? Czy trzeba odwiedzić stronę? Mamy 21 wiek, a nie średniowiecze, więc fajnie by było ujrzeć komendę /reset w grze. ;D

- Ile mobów na Golden inwazję przypada na mapę?

- Jak było z online na poprzednich edycjach? Cieszyliście się dużo popularnością?

- Zareklamowaliście serwer na innych stronach?

Serwer rusza za 5 godzin, a z waszej strony nadal cisza. Powinniście wbić na strony, gdzie ów serwer zareklamowaliście, i się przypomnieć, że start niebawem, co by zmotywować i podbudować do koksu potencjalnych graczy.

Nie grałem nigdy na waszej edycji, więc mało co wiem. Fajnie by było doczytać się więcej informacji. Niby pytania które zadałem, mogą was bawić, a,le dla innych są bardzo istotne co by lepiej wystartować w grze. Mam nadzieję, że przed startem ktoś mi odpowie, chociaż by na większość z nich.

Przy okazji, jest tu ktoś chętny do wspólnej rozgrywki? Jak tak, proszę słać wiadomości na pewno się odezwę ! ;)

Opublikowano
21 minut temu, Asheldon napisał:

Zobaczymy, czy tak interesująco, czy to nie będzie kolejny odgrzewany kotlet.

- Klient gry na stronie serwera jest prawidłowy do pobrania, czy ten tutaj na stronie który podaliście? Różnica jest chyba z 30-50 MB.

- Właśnie, jak z expem w party? Czy moby są tak przekokszone, że potrzeba EE do party? ;)

- Będą w sklepie do kupienia skille, czy też będzie trzeba dropić?

- Czy 5kk za resa to nie dużo?

- Dlaczego wszystkie postacie są od pierwszego poziomu, a MG i DL od 220, 250?

- Jak wygląda balans w PvP?

- Platinum Coinsy, to odpowiednik Kredytów, czy W Coinów?

- Jak wygląda nagroda za resa? Z tego co doczytałem to  2PC -czy to nie za mało?

- Nagroda za GR?

- Spoty z mobami są w jakiś sposób zaznaczone na mapie? Ile przypada potworów na spot?

- Resa możemy robić w grze? Czy trzeba odwiedzić stronę? Mamy 21 wiek, a nie średniowiecze, więc fajnie by było ujrzeć komendę /reset w grze. ;D

- Ile mobów na Golden inwazję przypada na mapę?

- Jak było z online na poprzednich edycjach? Cieszyliście się dużo popularnością?

- Zareklamowaliście serwer na innych stronach?

Serwer rusza za 5 godzin, a z waszej strony nadal cisza. Powinniście wbić na strony, gdzie ów serwer zareklamowaliście, i się przypomnieć, że start niebawem, co by zmotywować i podbudować do koksu potencjalnych graczy.

Nie grałem nigdy na waszej edycji, więc mało co wiem. Fajnie by było doczytać się więcej informacji. Niby pytania które zadałem, mogą was bawić, a,le dla innych są bardzo istotne co by lepiej wystartować w grze. Mam nadzieję, że przed startem ktoś mi odpowie, chociaż by na większość z nich.

Przy okazji, jest tu ktoś chętny do wspólnej rozgrywki? Jak tak, proszę słać wiadomości na pewno się odezwę ! ;)

Większość odpowiedzi na Twoje pytania znajduje się albo w publikacji albo na naszej stronie  w zakładce http://dragonmu.pl/about

Co do rozmiarów klienta to jest to ten sam klient, na stronie jest tylko nieprawidłowo napisany rozmiar :)

Serwer działa na tych ustawieniach już od ponad roku i jest bardzo grywalny.

Co do PVP to jest to na pewno wyzwanie na każdym serwerze, po każdej edycji zbieramy feedback i nanosimy poprawki.

Reklama idzie cały czas, głównie na fb także o to się też nie martw :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, co prawda dowiedziałem się tego co już wiedziałem.Nic nowego.  No nic, będzie trzeba samemu wszystko sprawdzać po trochu. Ale wciaz zastanawia mnie jedno. Dlaczego MG i DL jest od 250/220 poziomu a nie od 1 jak wszystkie inne klasy? :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja Cię jebie jak admin ma wyjebane w ogóle na serwer nie wchodzi.. 130 online z czego połowa większa to założone multikonta na sklepy w Lorencii 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

christmas.jpg

Święta zbliżają się wielkimi krokami! ☃Z tej okazji podwajamy exp w dniach 24-26 grudnia ⚡ 2x więcej PC za Donate ⚡!
Konkurs choinkowy ? Do wygrania 5000 PC, wystarczy wysłać w komentarzu zdjęcie swojej choinki.
Krok 1: Przygotuj i udekoruj idealną choinkę ?
Krok 2: W widocznym miejscu pod choinką umieść kartkę z napisem "DragonMu"
Krok 3: Zrób zdjęcie i wyślij w komentarzu do tego posta
Właściciele najpiękniejszych choinek, które zgarną najwięcej lajków zostaną nagrodzeni ? Główną nagrodą jest 5000 PC, drugie miejsce 3000 PC, trzecie 1000 PC. Wesołych Świąt!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...