Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy członków do ekipy

Gość animekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukamy:

- programisty, który wykonałby dla nas stronę,

- grafika z kreatywnością,

- montażysty, który mógłby wykonywać dla nas 'teasery'.

Tworzenie projektu (wiecej info pw lub discord: animekkk#1900) jest naszym hobby, jeżeli będziecie wymagać opłaty za waszą pracę będziemy w stanie zapłacić drobną sumę.

Zapraszam do współpracy.

Opublikowano
Dnia 21.10.2018 o 22:36, animekkk napisał:

Cześć, szukamy:

- programisty, który wykonałby dla nas stronę,

- grafika z kreatywnością,

- montażysty, który mógłby wykonywać dla nas 'teasery'.

Tworzenie projektu (wiecej info pw lub discord: animekkk#1900) jest naszym hobby, jeżeli będziecie wymagać opłaty za waszą pracę będziemy w stanie zapłacić drobną sumę.

Zapraszam do współpracy.

Wcale nie porównuje, ale to wygląda tak, jakbyś wszedł na forum napisał co potrzeba i tyle.  Wejdz w link niżej i zobacz jak powinno to mniej więcej wyglądać 

• Biter. zmienił(a) tytuł na Szukamy członków do ekipy
Opublikowano
46 minut temu, TheMajster napisał:

Wcale nie porównuje, ale to wygląda tak, jakbyś wszedł na forum napisał co potrzeba i tyle.  Wejdz w link niżej i zobacz jak powinno to mniej więcej wyglądać 

To jest temat informacyjny nie epopeja. Jeżeli szukasz grafika albo programisty to średnio interesują go założenia i plany na serwer. Takie osoby skupiają się na zadaniu które zostaje im postawione, a nie na czytaniu założeń serwera. 

Według mnie takie treściwe i zwięzłe przedstawienie czego się oczekuje jest jak najbardziej na miejscu. 

Opublikowano
5 minut temu, Szymon. napisał:

To jest temat informacyjny nie epopeja. Jeżeli szukasz grafika albo programisty to średnio interesują go założenia i plany na serwer. Takie osoby skupiają się na zadaniu które zostaje im postawione, a nie na czytaniu założeń serwera. 

Według mnie takie treściwe i zwięzłe przedstawienie czego się oczekuje jest jak najbardziej na miejscu. 

Hmm. Czytać potrafisz ?? Dam Ci jeden argument, jeżeli potrafisz myśleć to na reszte odpowiesz sobie sam.

Argument: Nazwa tematu: "Szukamy członków do ekipy"

Opublikowano

@TheMajster hej, wiem dużo się nie rozpisałem, ale jeżeli jesteś zainteresowany to zapraszam na discorda. Tam będę mógł wszystko opisać :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...