Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.13.1] [Survival] MineCast.pl

gnomsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Just now, bananofpotfur said:

Wbije zobaczę co tam ciekawego słychać. Są działki czy tam coś podobnego? Można zapisać więcej niż 1home czy trzeba biegać 3dni od jednego do drugiego miejsca?

Działek nie ma, ale to nie znaczy że ich nie będzie :D Wszystko zależy od graczy o ile będą. Gracz ma dostęp do ustawienia dwóch domów :) 

image.png

Opublikowano

Czyli póki co nie ma nic co by chroniło to co zdobędziemy, ale być może będzie, mam rozumieć jak będą chcieć gracze? Jeśli tak to proponowałbym już nad tym pomyśleć, wiadomo jak to jest wiele osób młodych gra w mc, jak ktoś im to odbierze, reakcja na serwer będzie negatywna co wpłynie na ilość osób na serwerze.

No dwa to jeszcze ujdzie bynajmniej jest na ten dom i tam gdzie zmierzamy

Opublikowano
On 21.10.2018 at 7:49 PM, bananofpotfur said:

Czyli póki co nie ma nic co by chroniło to co zdobędziemy, ale być może będzie, mam rozumieć jak będą chcieć gracze? Jeśli tak to proponowałbym już nad tym pomyśleć, wiadomo jak to jest wiele osób młodych gra w mc, jak ktoś im to odbierze, reakcja na serwer będzie negatywna co wpłynie na ilość osób na serwerze.

No dwa to jeszcze ujdzie bynajmniej jest na ten dom i tam gdzie zmierzamy

Jak widać wyżej zostały dodane działki. Zabezpieczono na nich skrzynki itp. wraz ze wszelkimi eksplozjami.

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reklama ładna, są grafiki, ale trochę za krótka. Sam serwer jest niedopracowany. Mam nadzieję, że następna edycja serwera będzie lepsza.

Polecam usunąć [world] z prefixów.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat nieaktywny przez miesiąc, archiwum.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...