Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję rozwijającej się sieci serwerów do współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Prowadzisz sieć serwerów? Potrzebujesz osoby, która zajmie się technicznym działaniem serwerów bądź ich opieką? Potrzebujesz administratora forum bądź chciałbyś takie stworzyć dla graczy? Zapraszam do współpracy!

Kim jestem?

Jestem osobą z wieloletnim doświadczeniem w kierunku prowadzenia serwerów, obsługi technicznej, fór na silniku IPS/MyBB/Discourse, wprowadzania nowości na serwery. Mam na imię Dominik, w lutym ukończyłem 17 lat, mieszkam w małopolsce i tutaj też uczęszczam do technikum informatycznego, jestem osobą wyrozumiałą, kreatywną, dojrzałą... wiele osób może kojarzyć mnie choćby z posady moderatora na tym forum, administratora na pewnym forum o skryptach czy w ogóle z innych serwerów, którymi się opiekowałem, w tym również duże sieci w których obsługiwałem fora. Wszelką historię stanowisk na których byłem i innych funkcji mogę rozpisać w prywatnej wiadomości żeby nie robić reklamy (chociaż część już dawno nie istnieje lub została przejęta przez konkurencję).

Czego oczekuję?

• Przede wszystkim zaufania... nie przychodzę po to by coś ci uszkodzić czy rozwalić, to nie ten wiek... do wszystkiego podchodzę na poważnie
  • Pełnych uprawnień, które pozwolą mi wprowadzać nowości (bez obaw! wszystkie zmiany będą pierw konsultowane z Tobą... jeżeli oczywiście wyrazisz taką chęć), bądź maszyny (jeżeli chciałbyś bym stworzył i prowadził jakiś podserwer w Twojej sieci - wymagam wtedy wolnej ręki bym mógł serwer dostosować do swojej wizji... oczywiście wszystkie uwagi wezmę pod uwagę)
  • Rozwijającej się sieci serwerów - co przez to rozumiem? Sieć, która ma już jakiś drobny staż, reklamę i chce się rozwijać, a nie dąży do upadku. Raczej sieci posiadające poniżej 50 osób online nie będą brane pod uwagę - robię to dla funu, a nie dla pieniędzy stąd te wymagania
  • Dobrej komunikacji - zdecydowanie stawiam na discorda, nie będzie problemu z używaniem innego komunikatora. Uwaga! Komunikuję się tylko tekstowo ze względu na pewne prywatne uwarunkowania - o wszystkim opowiem Ci jeżeli podejmiemy współpracę.
  • Domeny .pl - chyba standard jeżeli zamierzamy się rozwinąć?
  • Hostingu innego niż wszystkie syfochesty i titansyfy ;)
  • Przyjęcia moich warunków - jak najbardziej możemy ponegocjować, ale pamiętaj o pierwszej kropce i o tym, że robię to totalnie non-profit dla funu ;)

Co zrobię dla Ciebie i Twojej sieci?

• Prowadzenie i obsługa techniczna obecnie działających serwerów
  • Stworzenie, otwarcie i prowadzenie wybranego trybu (wymagam podstawienia maszyny gdyż nie posiadam funduszy na zakup i opłacanie takowej)
  • Stworzenie/Prowadzenie i obsługa techniczna forum na MyBB/Discourse (opcjonalnie IPS jeżeli posiadasz licencję - nie wykonuję fór na nulledach)
  • Od czasu do czasu mogę wykonać jakieś grafiki - nie jestem profesjonalistą, ale cały czas się uczę
  • Stworzenie tzw. "panelu gracza" ze zgłoszeniami, statystykami i innymi bajerami
  • Forum mogę postawić na swoim serwerze WWW, który czy jest używany czy nie to jest opłacony ze względu na dane tam posiadane

Czego nie zrobię?

• Itemshop - to nie moja działka, nie robię tego typu rzeczy
  • Reklama - nie zajmuję się tym jednak mogę poumieszczać jakieś reklamy na forach itp.

Oferty prosiłbym składać na discorda - xVendrome#6074, jednak jeżeli ktoś nie posiada tego komunikatora i nie chce go zakładać to w prywatnej wiadomości - będę zaglądał na forum przynajmniej raz na tydzień (na discordzie dostępny jestem codziennie w godzinach 16-22).

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Temat nieaktywny przez miesiąc, archiwum.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...